• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دلمه کلم : طرز تهیه و نکات کلیدی

    دلمه کلم

    اموزش اشپزی و دستور پخت دلمه کلم خوشمزه و اسان خونگی:

    مواد مورد نیاز:

    • کلم یک عدد متوسط
    • سبزی ۲۵۰گرم (جعفری، گشنیز، نعناع)
    • پیاز دو عدد
    • گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم (اختیاری)
    • لپه‌ ی پخته ۴ق غذا
    • برنج یک فنجان
    • رب گوجه دو ق غذا
    • نمک ، فلفل سیاه، زردچوبه و دارچین .

    طرز تهیه دلمه کلم :

    یک عدد پیاز رو رنده کرده و با گوشت چرخ کرده تفت دادم و ادویه‌ جات و رب گوجه رو اضافه کردم و با حرارت کم تفت دادم .
    بعد همه مواد بالا رو با هم مخلوط کردم و کنار گذاشتم.
    ته کلم رو بریدم و به راحتی برگ ها رو جدا کردم و داخل آب در حال جوش فرو کردم تا نرم و قابل پیچیدن بشن. حدودا دو دقیقه.( اگه خواستین برگ ها خوش رنگ بشن یکم زردچوبه بریزید. من نمی ریزم)


    بعد آبکش کردم.
    ته قابلمه چند برگ کلم چیدم .
    برگ ها رو با مواد پر کردم و داخل قابلمه چیدم و در آخر چند برگ کلم روی دلمه ها چیدم و قبل از گذاشتن در قابلمه ،یک بشقاب گذاشتم تا فرم دلمه ها حفظ بشن . یک لیوان آب ریختم و روی حرارت گذاشتم وقتی شروع به قل قل کرد ، حرارت کم کردم و حدود یک ساعت و نیم زمان دادم تا بپزه.
    یک عدد پیاز رو خلالی می کنم و داخل روغن سرخ می کنم ، نصف ق غذا رب گوجه اضافه می کنم و جیک ثانیه تفت میدم و یک ق غذا آبلیمو می ریزم و شعله رو خاموش می کنم روی دلمه سرو می کنم.

    دلمه کلم

    About The Author