• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دستور پخت کوفته مجلسی : طرز تهیه کوفته خوشمزه و سنتی

    دستور پخت کوفته

    دستور پخت کوفته سنتی با روش آسان:

    مواد لازم:

    • گوشت چرخ کرده 250 گرم و 50 گرم سینه مرغ چرخ کرده
    • لپه 4 قاشق غذاخوری
    • برنج ۶ قاشق غذاخوری
    • تخم مرغ 1 عدد
    • پیاز 2 عدد
    • سبزی معطر به دلخواه 2 قاشق غذاخوری
    • رب گوجه فرنگی 2 تا 3 قاشق غذاخوری
    • زردچوبه 2 قاشق غذا خوری
    • پودر زیره و جوزهندی 1 قاشق چایخوری
    • پودر فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
    • زرشک و آلو و گردو و پیاز داغ
    • نمک به میزان لازم

    دستور پخت کوفته خوشمزه:

    لپه را در آب بپزید تا کاملا پخته شود. برنج را در ظرفی با مقداری آب و نمک روی حرارت بالا قرار میدهیم تا بجوشد و آب آن کاملا کشیده شود. پس از آنکه آب برنج کشیده شد آنرا کنار بگذارید تا سرد شود. یک پیاز را رنده کنید و آب آن را کمی بگیرید لپه را بکوبید تا نیمکوب شود. مواد را به داخل ظرف بزرگتری منتقل کنید و به آن سبزی معطر تازه یا خشک شده، تخم مرغ، برنج نیمه پز و نیمکوب شده، نمک و فلفل و زردچوبه و پودر زیره و جوزهندی رنده شده اضافه می کنیم و با دست خوب ورز می دهیم.

    مواد را آنقدر ورز دهید تا زمانی که حالت چسبندگی پیدا کند و به دست بچسبد. پس از ورز دادن درب ظرف را گذاشته به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. برای تهیه سس کوفته در یک قابلمه، یک عدد پیاز بزرگ، را ریز خرد کنید . با کمی روغن تفت دهید تا پیاز ها نیمه طلایی شوند. کمی زرد چوبه بزنید تا خوشرنگ تر و خوش طعم تر شود.

    بعد از آن رب گوجه فرنگی را به پیاز ها اضافه کنید. کاملا تفت دهید تا خوشرنگ شود. کمی نمک و فلفل سیاه هم اضافه کنید. بعد از آن دو پیمانه آب یا آب گوشت یا قلم در داخل قابلمه بریزید. درش را بگذارید تا روی حرارت بالا به جوش بیاید. و بعد از به جوش آمدن حرارت گاز، را کم کنید. هنگام درست کردن کوفته ها، مواد آن را یکبار دیگر ورز دهید. به اندازه یک پرتقال از مواد بردارید. به صورت یک گلوله بزرگ در بیاورید.

    باید در حین شکل دادن کوفته ها دستتان را با آب خیس کنید تا کوفته ها به دستتان نچسبد.

    نباید روی کوفته ها هیچ ترکی داشته باشد. اگر دوست دارید وسط کوفته آلو، تخم مرغ آب پز، یا زرشک و پیاز داغ بگذارید وسط کوفته را کمی گود کنید و از مواد فوق به دلخواه وسط گودی قرار دهید و با دقت کوفته را گرد کنید. کوفته های آماده شده را دونه دونه داخل ظرف سس قرار دهید. حرارت را کم کرده، و با ملاقه مقداری از سس را روی کوفته ها بریزید تا رنگ کوفته تغییر کند.
    چند عدد آلو و کمی زرشک، در صورت دلخواه سیب‌ زمینی، را داخل سس بریزید. در قابلمه را نگذارید. بعد از اینکه کوفته خودش را گرفت در قابلمه را نیمه باز بگذارید.

    دستور پخت کوفته

    About The Author