• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    شیرینی گردویی با شیره انگور : طرز تهیه به روش اسان در خانه

    شیرینی گردویی با شیره
    شیرینی گردویی با شیره

    طرز تهیه شیرینی گردویی با شیره انگور:

    مواد لازم:

    • اندازه لیوان 200میلی (4/5 لیوان دسته دار فرانسوی)
    • اندازه استکان 120 میلی (نصف لیوان فرانسوی)
    • سه و نیم لیوان آرد
    • یک لیوان گردو
    • یک استکان ارده
    • 1 استکان روغن مایع
    • یک استکان ماست
    • 125 کرم کره هم دمای محیط
    • یک قاشق غذا خوری سرکه
    • یک پاکت پکینگ پودر (یک قاشق غذاخوری)
    • مواد شربت:
    • دو لیوان شکر
    • دو و نیم لیوان آب
    • یک برش لیمو
    • یک استکان شیره انگور

    طرز تهیه شیرینی گردویی با شیره انگور:

    ابتدا شربت را آماده می کنیم شکر و آب و یک برش لیمو را با حرارت متوسط می جوشانیم بعد از به جوش آمدن 5 دقیقه جوشانده و از روی حرارت برمی داریم و می گذاریم تا کامل سرد شود.


    برای خمیر کره ماست روغن مایع ارده سرکه را مخلوط می کنیم بعد یک لیوان از آرد و پکینگ پودر را اضافه می کنیم و گردوی خرد شده را مخلوط می کنیم بقیه آرد را به تدریج اضافه می کنیم تا خمیر نرمی تهیه شود(با کف دست زیاد ورز ندهید) مانند ویدئو خمیر را شکل می دهیم و در سینی فر می چینیم ( نیازی به چرب کردن سینی نیست) در فری که از قبل روی 180 درجه گرم شده تا کمی طلایی شدن روی شیرینی حدود 20دقیقه می پزیم بعد از در آوردن از فر شیره انگور را با شربت مخلوط می کنیم( تا شیرینی ها کمی از داغی بیافتد حدود 5 دقیقه) و روی شیرینی ها می ریزیم و می گذاریم تا کامل خنک شود می توانیم با پودر پسته تزئین کنیم.
    نوش جان

    About The Author