دستور پخت و طرز تهیه پیراشکی مرغ:
یکی از غذاهایی که سریع آماده میشه و معمولا طرفدار داره و البته تنوع پیراشکیه البته بشرطی که نخواین خمیرش رو خودتون درست کنید
پیراشکی انواع مختلف داره، پیراشکی گوشت، مرغ، سبزیجات و پنیری ،پیتزایی و … خلاصه که طبق سلیقه و ذائقه تون میتونید از مواد مختلفی برای داخلش استفاده کنید من این دفعه از مرغ استفاده کردم .
- مرغ چرخکرده ۲۰۰ گرم (ترکیب ران و سینه)
- فلفل دلمه ۱عدد
- قارچ ۸ عدد
- پیاز ۱ عدد
- پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
- خامه ۱ ق غ
- خمیر پیراشکی ۱ بسته
- تخم مرغ ۱ عدد برای رو مال
- ادویه (نمک. فلفل سیاه. زردچوبه. پاپریکا. پودر سیر. آویشن)
طرز تهیه پیراشکی مرغ :
اول پیاز ریز خرد میکنید و تفت میدید تا نسبتا طلایی بشه بعد فلفل دلمه ای اضافه میکنید و چند دقیقه اجازه میدین با پیاز تفت بخوره و بعد مرغ و ادویه ها رو اضافه میکند و تا زمانی که رنگ مرغ تغییر کنه اجازه میدین تا سرخ بشه و بعد قارچ اضافه میکنید و شعله تون یه مقدار زیاد میکنید تا قارچ ها آب نندازه و در آخر خامه و پنیر پیتزا رو اضافه میکنید و از روی شعله برمیدارید وبعد از اینکه مواد خنک شد داخل خمیر میریزید و به دلخواه خمیرتون میبندید و تخم مرغ رو میزنید تا از حالت لختگی در بیاد و با یه قلمو روی خمیر ها میزنید و داخل فر که از قبل با دمای ۱۸۰ گرم کردید میزارید حدود ۲۰ دقیقه تا روی خمیرتون طلایی بشه .
نکته۱. من برای سس از سس پستو استفاده کردم چون ترکیبش با مرغ عالی میشه
نکته ۲. میتونید به جای فر پیراشکی هارو سرخ کنید که در اون صورت دیگه نیازی به تخم مرغ نیست
نکته ۳. خمیر میتونید خودتون هم درست کنید ولی من از خمیر آماده استفاده کردم که تو اغلب سوپر مارکت ها موجوده