• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    سوپ کلم و گوشت : طرز تهیه با روش آسان

    سوپ کلم و گوشت

    سوپ کلم را در کمترین زمان با حداقل مواد اولیه باورنکردنی درست کنید: کلم، تکه های گوشت گاو، هویج، پیاز و سیر. کم چرب، کربوهیدرات کم، کتو ، سالم و فوق العاده سیر کننده، باور نمی کنید چقدر خوب است.

    سوپ کلم

    اگر کسی هستید که کلم یا هر چیز دیگری را که مربوط به کلم است دوست ندارید، این را دوست خواهید داشت. به خصوص اگر عاشق سبزیجات خوش طعم هستید.

    سوپ کلم و گوشت

    در سوپ چه چیزی وجود دارد؟

    • کلم (من از سبز استفاده می کنم، اما شما می توانید از انواع مختلف استفاده کنید)
    • گوشت گاو.
    • هویج
    • پیاز و سیر
    • چاشنی ها

    سوپ کلم و گوشت

    آیا سوپ کلم برای کاهش وزن خوب است؟

    کاملا! این دستور سوپ حاوی پروتئین است که به شما کمک می‌کند برای مدت طولانی‌تری سیر بمانید، دارای حداقل محتوای چربی است، کالری نسبتاً کمی نسبت به سوپ‌های پروتئینی دارد و به عنوان میان‌وعده و همچنین غذای اصلی مناسب است.

    اگر می خواهید میزان کالری را حتی بیشتر کاهش دهید، همیشه می توانید گوشت گاو را جایگزین مرغ، بوقلمون یا ماهی کنید. برای یک گزینه گیاهی: گوشت را با نخود، لوبیا سیاه یا توفو جایگزین کنید.

    سوپ کلم و گوشت

    مواد مورد نیاز

    • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
    • 1 پیاز بزرگ خرد شده
    • 500 گرم گوشت به قطعات 2.5 سانتی برش داده شده
    • 1 ساقه کرفس خرد شده
    • 2 عدد هویج بزرگ پوست کنده و خرد شده
    • 1 کلم سبز کوچک خرد شده
    • 4 حبه سیر خرد شده
    • 6 فنجان آب گوشت یا مرغ یا سبزیجات یا آب
    • 3 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
    • آویشن خشک و رزماری خشک (یا ریحان و پونه کوهی خشک) 2 قاشق چایخوری
    • 2 قاشق چایخوری پودر پیاز یا سیر
    • نمک و فلفل سیاه به دلخواه

    طرز تهیه سوپ کلم و گوشت

    • روغن را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید، گوشت گاو را اضافه کنید و تفت دهید تا همه جا قهوه ای شود (نیازی به پختن آنها نیست). سپس پیازها را اضافه کنید و تفت دهید تا شفاف شوند (حدود 3-4 دقیقه).
    • کرفس و هویج را به تابه اضافه کنید و مخلوط کنید. در حالی که گهگاه به مدت 3-4 دقیقه هم می زنید بپزید، سپس کلم را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر بپزید تا شروع به نرم شدن کند. سیر را اضافه کنید و تفت دهید (حدود 1 دقیقه) و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
    • آب (یا آبگوشت)، جعفری، سبزی های خشک و پودر پیاز یا سیر را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید. به جوش بیاورید؛ حرارت را به متوسط-کم کاهش دهید و با درب بپوشانید.
    • اجازه دهید 10-15 دقیقه یا تا زمانی که کلم و هویج نرم شوند، بجوشد. نمک و فلفل بزنید و در صورت نیاز کمی سبزی خشک اضافه کنید.
    • به صورت گرم با کمی جعفری تازه (در صورت تمایل) سرو کنید.

    نکات

    سوپ کلم را می توان پس از خنک شدن در ظروف در بسته به مدت 3 روز در یخچال یا تا 2 ماه در فریزر نگهداری کرد.

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    About The Author