رسپی رپ مرغ با سالسا آواکادو :
من امروز اومدم با یه غذای متفاوت و خیلی خوشمزه .
احتمالا همتون از خواص آواکادو و مزییت های ایشون با خبر هستید ولی خوب متاسفانه من فکر میکنم تو سبد غذایی ما ایرانی ها جای خیلی کمی داره و نتوسته اونجور که باید خودش تو دل ما جا کنه ولی من میخوام امروز و چند روز آینده براتون چنتا رسپی خوب بزارم که وسوسه بشین و ازش استفاده کنین شاید اونایی که دوست ندارن بهش علاقه پیدا کنن
برای 4 رپ:
- ۸ عدد فیله مرغ
- ۴ عدد نان لواش کارخانه ای
- ۱ عدد آواکادو
- ۱عدد لیمو ترش
- ۱ عدد گوجه فرنگی
- فلفل هالوپینو
- ۲ حبه سیر
- ۲ ق غ سس مایونز
- ۱ ق غ ماست
- ۵ عدد پیازچه
طرز تهیه رپ مرغ با سالسا :
اول فیله های مرغ رو با نمک و فلفل و پودر پیاز و پاپریکا مزه دار میکنید و حدود نیم ساعت کنار میگذارید.
برای سس سالسا
آواکادو رو از هسته جدا میکنیم با قاشق از پوست میگیریم و با یه چنگال پوره میکنیم، گوجه فرنگی و هالوپینو رو ریز خرد میکنیم و سیر رنده شده رو با بقیه مواد مخلوط میکنیم در آخر نمک و لیموترش اضافه میکنیم .
برای سس هم پیازچه ها رو ریز خرد میکنیم و با مایونز و ماست و مقداری فلفل سیاه ترکیب میکنیم.
فیله هارو توی تابه گریل میکنیم و از سالسا مقداری روی نان میزاریم و بعد فیله و بعد از سس میزنیم و نان هارو میپیچیم و توی یک تابه چدنی هر طرف به مدت ۱ دقیقه گریل میکنیم .