فرنی با نشاسته و رویه کاراملی – آموزش درست کردن دسر فرنی خوشمزه و سریع

آموزش آشپزی دسر

طرز تهیه فرنی با نشاسته و رویه کارامل:

فرنی با نشاسته و رویه کاراملی

اموزش درست کردن دسر فرنی با نشاسته و رویه کارامل :

مواد لازم:

  • شیر چهار لیوان
  • نشاسته ذرت یا نشاسته گل دو قاشق غذاخوری
  • شکر سه قاشق غذاخوری
  • کره یک قاشق غذاخوری
  • گلاب یک قاشق غذاخوری
  • مواد لازم برای لایه کاراملی:
  • شیر دو لیوان
  • کره یک قاشق غذاخوری
  • شکر سه قاشق غذاخوری
  • نشاسته دو قاشق غذاخوری

نشاسته و شیر را داخل قابلمه بریزید و شکر را اضافه کنید. همه مواد را خوب مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید و مدام هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد. گلاب را اضافه کنید و بعد از چند جوش خاموش کنید. از روی حرارت بردارید و یک قاشق کره را اضافه کنید. هم بزنید تا کره ذوب شود.

در ظرف های سرو بریزید و اجازه دهید خنک شود. برای لایه کاراملی دریک قابلمه سه قاشق شکر بریزید و روی حرارت کم بگذارید تا ذوب و کاراملی شود. اصلا شکر را هم نزنید تا کاملا ذوب شود. در قابلمه دیگری دو لیوان شیر و دو قاشق نشاسته اضافه کرده و مخلوط کنید. وقتی شکر کاراملی شد کره را اضافه کرده و سريع مخلوط کنید تا ذوب شود. سپس ترکیب شیر و نشاسته را کم کم به کارامل اضافه کرده و مرتب هم بزنید . وقتی به غلظت مناسب رسید از روی حرارت بردارید و روی لایه اول بریزید ،به دلخواه تزئین کنید. تازمان سرو دریخچال بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image