طرز تهیه باباگانوش – آموزش درست کردن پیش غذای عربی خوشمزه

آموزش آشپزی غذای ملل

دستور پخت و طرز تهیه باباگانوش:

طرز تهیه باباگانوش

طرز تهیه باباگانوش:

من امروز اومدم با یه دیپ خوشمزه که هم جای عصرونه میشه باشه هم پیش غذا و اگه دوست داشته بتشید حتی به عنوان مزه کنار غذا هم میتونید ازش استفاده کنید .
.
بابا گانوش یا باباقنوش یا باباغانوچ
یه پیش غذا و دیپ پرطرفدار عربیه که تو کشورهای خاورمیانه سرو میشه .

مواد مورد نیاز:

  • بادمجان کبابی ۳ عدد
  • سیر 3 حبه
  • آب لیمو 1 عدد
  • ارده 2 ق غ
  • روغن زیتون بکر یک سوم پیمانه
  • فلفل قرمز یا پول بیبر (پودر شده) به ذائقه
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • ماست یونانی یا چکیده ۲ قاشق غ
  • برگ جعفری (خرد شده) برای تزئین.

اول بادمجان ها رو به همراه سیر، آب لیمو ترش، ارده، روغن زیتون، فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه تو غذاساز بریزین و مخلوط کنین تا به غلظت مناسب برسن
ماست رو در آخر اضافه کنید و در ظرف سرو بریزید و روش سلفون بکشید و حداقل دو ساعت داخل یخچال بزارید
برای تزیین روش هم از جفری و روغن زیتون میتونید استفاده کنید .
این دیپ معمولا با نان پیتا سرو میشه که میتونید از اکثر سوپر مارکت ها تهیه کنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image