آموزش جا انداختن ترشی لیته بادمجان:
بسیارخوشمزه و سريع که چند روز بعد از درست کردن میتونید استفاده کنید و لذت ببرید
مواد لازم:
- بادمجان ۱ کیلو
- سبزی معطر (شامل مرزه، ترخون شوید و نعناع)
- فلفل دلمه سبز و قرمز هرکدام یک عدد
- سیر یک بوته
- فلفل سبز و قرمز تند به میزان دلخواه،
- هویج ٣ عدد
- گوجه فرنگی ۲ عدد
- سرکه به اندازهای که روی مواد رابگیرد
- زردچوبه یک قاشق مرباخوری
- نعناع و پونه خشک هرکدام یک قاشق مرباخوری
- سیاه دانه، یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه ترشی لیته بادمجان با روش آسان:
بادمجانها را پوست گرفته و بههمراه یک لیوان سرکه و یک لیوان آب بپزید. سپس در صافی ریخته و تحت فشار قرار دهید تا آب آن خارج شود. بادمجانها را ریز خرد کرده و ساطوری کنید. هویج، گوجه فرنگی، فلفل دلمهای سبز و قرمز و فلفل سبز تند را چرخ کرده یا در غذا ساز خرد کنید و به، بادمجان و سیر رنده شده اضافه کنید. سبزی معطر، زردچوبه، سیاه دانه و نعناع و پونه ی خشک را ترکیب کرده و به مواد قبلی بیفزایید. در این مرحله به اندازه لازم، نمک و سرکه را به همه ی مواد بالا اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. ترشی را در ظرف های شیشهای بریزید و در جای خنک یا در یخچال نگه داری کنید.
نکته: میتوانید بادمجان ها را کبابی کنید،