آموزش جا انداختن ترشی لیته بادمجان:

طرز تهیه ترشی لیته بادمجان با روش آسان:
بسیارخوشمزه و سريع که چند روز بعد از درست کردن میتونید استفاده کنید و لذت ببرید
مواد لازم:
- بادمجان ۱ کیلو
- سبزی معطر (شامل مرزه، ترخون شویدو نعناع)
- فلفلدلمه سبز و قرمز هرکدام یک عدد
- سیر یک بوته
- فلفل سبز و قرمز تند به میزان دلخواه،
- هویج ٣ عدد
- گوجه فرنگی ۲عدد
- سرکه به اندازهای که روی مواد رابگیرد
- زردچوبه یک قاشق مرباخوری
- نعناع وپونه خشک هرکدام یک قاشق مرباخوری
- سیاه دانه ، یک قاشق مرباخوری
بادمجانها را پوست گرفته و بههمراه یک لیوان سرکه و یک لیوان آب بپزید . سپس در صافی ریخته و تحت فشار قرار دهید تا آب ،آن خارج شود . بادمجانها راریزخرکرده وساطوری کنید.هویج، گوجه فرنگی، فلفلدلمهای سبز و قرمز و فلفلسبز تند را چرخ کرده یادرغذا ساز خردکنید وبه، بادمجان و سیر رنده شده اضافه، کنید. سبزی معطر، زردچوبه ، سیاه دانه و نعناع و پونهی خشک را ترکیب کرده و به مواد قبلی بیفزایید. در این مرحله به اندازه لازم، نمک و سرکه را به همهی مواد بالا اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. ترشی را در ظرفهای شیشهای بریزید و در جای خنک یادریخچال،نگهداری کنید.
نکته ، میتوانید بادمجان ها راکبابی کنید،