ترشی لیته بادمجان خانگی – آموزش درست کردن ترشی خوشمزه با روش آسان

آموزش آشپزی غذای ایرانی

آموزش جا انداختن ترشی لیته بادمجان:

ترشی لیته بادمجان

طرز تهیه ترشی لیته بادمجان با روش آسان:

بسیارخوشمزه و سريع که چند روز بعد از درست کردن میتونید استفاده کنید و لذت ببرید

مواد لازم:

  • بادمجان ۱ کیلو
  • سبزی معطر (شامل مرزه، ترخون شویدو نعناع)
  • فلفل‌دلمه‏ سبز و قرمز هرکدام یک عدد
  • سیر یک بوته
  • فلفل سبز و قرمز تند به میزان دلخواه،
  • هویج ٣ عدد
  • گوجه فرنگی ۲عدد
  • سرکه به اندازه‌ای که روی مواد رابگیرد
  • زردچوبه یک قاشق مرباخوری
  • نعناع وپونه خشک هرکدام یک قاشق مرباخوری
  • سیاه دانه ، یک قاشق مرباخوری

بادمجان‌ها‏ را پوست گرفته و به‌همراه یک لیوان سرکه و یک لیوان آب بپزید . سپس در صافی ریخته و تحت فشار قرار ‏دهید تا آب ،آن خارج شود . بادمجانها راریزخرکرده وساطوری کنید.هویج، گوجه فرنگی، فلفل‌دلمه‌ای سبز و قرمز و فلفل‌سبز تند را چرخ کرده یادرغذا ساز خردکنید وبه، بادمجان و سیر رنده شده اضافه، ‏کنید. سبزی معطر، زردچوبه ، سیاه دانه و نعناع و پونه‌ی خشک را ترکیب کرده و به مواد قبلی بیفزایید. در این مرحله به اندازه لازم، نمک و سرکه را به همه‌ی مواد بالا اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. ترشی را در ظرف‌های شیشه‌ای بریزید و در جای خنک یادریخچال،نگه‌داری کنید.
نکته ، میتوانید بادمجان ها راکبابی کنید،

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image