بال و کتف باربیکیو – آموزش آشپزی و طرز تهیه بال و کتف باربیکیویی خوشمزه

آموزش آشپزی غذای ملل
بال و کتف باربیکیو

دستور پخت بال و کتف باربیکیو:

سلام دوستای خوبم
امروز میخوام براتون رسپی یک پیش غذا خیلی پرطرفدار بزارم بال و کتف باربیکیو من هر باری که درست میکنم همه خیلی خوششون میاد گفتم دستورش برای شما هم بزارم که اگر دوست داشتید استفاده کنید

مواد مورد نیاز:

  • بال و بازو ۱کیلو
  • سس باربیکیو ۱ پیمانه
  • عسل ۲ ق غ
  • آب لیمو تازه ۲ عدد
  • ادویه (پودر سیر. پاپریکا. فلفل سیاه.زنجبیل. نمک. پودر پیاز)

ابتدا مرغ ها رو با پیاز و آبلیمو و ادویه ها مخلوط میکنیم و ۲ تا ۶ ساعت اجازه میدیم مزه دار بشه
بعد از استراحت پیاز هارو از مرغ جدا میکنیم به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر میگزاریم .
سس باربیکیو، عسل، آب لیمو ترش مخلوط میکنیم مرغ ها رو از فر خارج میکنیم و کاملا به سس آغشته میکنیم و ۳۰ دقیقه دیگه داخل فر میگزاریم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image