طرز تهیه شیرینی دانمارکی خوشمزه:
مواد لازم:
- شیر ولرم ۱/۳ لیوان
- خمیر مایه فوری ۱ قاشق چایخوری
- شکر ۱ قاشق چایخوری
- تخم مرغ ۱ عدد
- شکر یک پنجم لیوان ( ۱/۵ )
- روغن یک چهارم لیوان ( ۱/۴ )
- آرد قنادی ۲۵۰ گرم (هر ۱ لیوان آرد ۱۵۰ گرم است)
- وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
مواد کرم شیرینی:
- آرد ۱/۴ لیوان
- شکر ۱/۲ لیوان
- شیر ۱/۲ لیوان
- وانیل ۱/۴ ق چ
- کره ۱۵ گرم
اموزش درست کردن و طرز تهیه شیرینی دانمارکی :
ابتدا شیر ولرم + خمیر مایه فوری +۱ ق چ شکر را با هم مخلوط کنید و روی ظرف را بپوشانید تا مایه عمل بیاد و پف کنه.
شیر باید انگشتتونو نسوزونه، اگه خیلی داغ یا خیلی سرد باشه خمیر مایه عمل نمیاد.
در ظرفی دیگر تخم مرغ + شکر + روغن مایع + وانیل را باهم ترکیب کنید و مایه عمل آمده را هم به مواد اضافه کنید.
آردِ الک شده را در چند مرحله اضافه کنید تا خمیر جمع شود.
آرد شاید کمی کمتر یا بیشتر مصرف بشه .
آرد خیلی اضافه نکنید چون باعث میشه شیرینی بعد پخت سفت و خشک و فشرده بشه.
سعی کنید چسبندگی خمیر را با ورز دادن از بین ببرید.
۱۰ دقیقه خمیر را ورز بدین و بعد در ظرفی تمیز قرار دهید
روی خمیر را بپوشانید و ۱:۳۰ دقیقه در محیط آشپزخانه استراحت بدین.
تو این فاصله کرم میانی شیرینی را درست کنید.
آرد و شکر و شیر را باهم مخلوط و روی حرارت خیلی ملایم مداوم هم بزنید تا مواد غلیظ بشه.
سپس کره و وانیل را اضافه کرده و مجدد هم بزنید تا خامی آرد از بین بره و مواد کاملا غلیظ بشه (اگه مواد شل باشه تو فر از وسط شیرینی میریزه بیرون)
از روی حرارت بردارید تا خنک بشه.
پف خمیر را بگیرید به ۳ قسمت تقسیم کنید.
هر بار یک قسمت را روی سطح کار به صورت مستطیل پهن کنید و اطراف خمیر را با چاقو برش بزنید تا مستطیل شکل بشه.
وسط خمیر با قیف از مواد کرم بریزید و ۲ طرف خمیر را بهم بچسبانید
به سایز دلخواه با چاقو برش بزنید و در سینی فر روی کاغذ روغنی با فاصله بچینید.
مجدد روی شیرینی ها را بپوشانید و نیم ساعت استراحت بدین.
۱ عدد زرده تخم مرغ + ۱ق چ شیر + کمی زعفران مخلوط و روی شیرینی را رومال کنید.
روی شیرینی کنجد یا خلال بادان بریزید.
در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه طبقه بالا بپزید.
بعد پخت روی شیرینی عسل رقیق شده بزنید تا براق شود.