• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دسر پاناکوتا شکلاتی : طرز تهیه دسر شکلاتی خوشمزه و آسان

    دسر پاناکوتا شکلاتی

    رسپی دسر پاناکوتا شکلاتی خوشمزه:

    سلام سلام خوشگلا چطورین
    دیگه نوبتی هم باشه نوبت دسر جذاب و ساده و راحت

    @z.hodaee

    مواد لازم:

    • شیر دو لیوان
    • شکر یک سوم لیوان
    • پودر کاکائو دو ق غ سرپر
    • وانیل نوک ق چ
    • خامه صبحانه صورتی یک بسته
    • آب سرد یک سوم لیوان
    • پودر ژلاتین یک و نیم ق غ

    طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی با روش آسان:

    ابتدا شیر و شکر و پودر کاکائو رو روی حرارت میزلریم هم شیر جوش بیاد هم شکر حل بشه بعد از روی حرارت برمیداریم
    آب سرد رو به ژلاتین اضافه میکنیم روی بخار کتری درحال جوش میزاریم تا ژلاتین حل بشه و شفاف بشه
    کمی از مخلوط شیر و کاکائو رو داخل خامه میرزیم و هم میزنیم تا خامه یکدست بشه بعد به باقی مخلوط شیر اضافه میکنیم یکباره اضافه کنید خامه داخلش گلوله میشه


    بعد هم ژلاتین رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم یکدست بشه بعد داخل لیوان میرزیم اگر میخواین داخل قالب ژله بریزید کمی قالب رو چرب کنید


    حالا دسر رو داخل فریزر یا یخچال میزاریم تا کاملا خودش رو بگیره و سفت بشه من یک ساعت داخل فریزر گذاشتم خوب سفت شد داخل یخچال دو ساعت طول میکشه
    اگر داخل لیوان درست میکنید لیوان رو پاره کن با دسر رو دربیارین با چاقو برش بدین و داخل پودر نارگیل بغلطونید.

    دسر پاناکوتا سکلاتی

    About The Author