رسپی سالاد اندونزی با روش آسان:
یه سالاد سه سوته
حتما درستش کنید خیلی خوبه
مواد لازم:
- کلم برگ سفید و قرمز
- هویچ دو عدد بزرگ
- کنسرو ذرت یک بسته
- کالباس ۲۰۰ گرم
- کشمش (دلخواه)
- سس مایونز، ماست، سس هزار جزیره
- آبلیمو، نمک، فلفل به مقدار لازم
اموزش درست کردن و طرز تهیه سالاد اندونزی :
بچه ها این سالاد خیلی راحته کافیه کلم ها رو رشته رشته کنید و هویچ رو با رنده درشت، رنده کنید. من کشمش دوست نداشتم نریخترم
کالباس ها رو خورد کنید. ذرت رو اضافه کنید همه مواد رو با هم مخلوط کنید. سس بزنید و بزارید یک ساعت داخل یخچال بمونه.
نوش جان