• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه چیزکیک باسک ( چیز کیک سن سباستیان یا چیزکیک سوخته )

    طرز تهیه چیزکیک باسک:

    طرز تهیه چیزکیک باسک

    طرز تهیه چیزکیک باسک ( چیزکیک سن سباستیان یا چیز کیک سوخته ):

    فرقی نمیکنه چی صداش بزنین… مهم اینه که این یه چیز کیک که رویه طلایی مایل به سوخته داره و معمولا کف کیک بیسکوییت نداره، هرچند که برخی سلیقه‌ای برای کف از بیسکوییت هم استفاده میکنن…

    اگه چیز کیک رو به خاطر بیسکوییت کف دوست دارین باید بدونین نسبت ترکیب، ۲۰۰ گرم بیسکوییت پودر شده به ۷۰ کره ذوب شده است که کف قالب فشرده میشن.

    اما اگه عاشق خود بخش پنیری هستین که دست به کار شین برای چیز کیک بدون بیسکوییت!

    راستی باید اضافه کنم، این چیز کیک با جایگزین کردن شکر با قندهای رژیمی مخصوص پخت و پز و حذف آرد میتونه تبدیل به دسر محبوب رژیم کتویی بشه!

    مواد مورد نیاز:

    • پنیر خامه‌ای ۵۰۰ گرم
    • شکر ۳/۴ پیمانه یا مقدار معادل قند رژیمی مخصوص پخت و پز
    • تخم مرغ ۳ عدد
    • خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
    • وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
    • آرد گندم ۳ قاشق سوپخوری(به دلخواه)

    پنیر خامه‌ای، شکر و خامه را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ، وانیل و آرد را اضافه و با همزن بزقی بزنید تا مواد یکدست شوند.

    گف و دیواره‌های قالب کمربندی به قطر ۲۳ سانتیمتر را با کاغذ مومی بپوشانید و مایه چیز کیک را داخل قالب بریزید.

    فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب را درون فر حدود ۶۰ دقیقه یا تا زمانی که سطح آن طلایی شود بپزید. سپس بدون اینکه درب فر را باز کنید چیز کیک را به مدت دو ساعت در فر خاموش قرار دهید تا به دمای محیط برسد.

    قبل از سرو اجازه دهید به مدت حداقل چهارساعت در یخچال خنک شود و سپس از قالب خارج ، کاغذ آن را جدا و برش بزنید.

    About The Author