مگنولیا توت فرنگی – آموزش درست کردن و طرز تهیه دسر مگنولیا توت فرنگی

آموزش آشپزی دسر

رسپی مگنولیا توت فرنگی خوشمزه:

مگنولیا توت فرنگی

مواد مورد نیاز:

  • 1 لیتر شیر
  • 1 عدد زرده تخم مرغ
  • 2 قاشق غذا خوری آرد
  • 2 قاشق غذا خوری نشاسته (من از نشاسته ذرت استفاده کردم)
  • 1 لیوان شکر (این دستور ترجمه است من به شخصه 1 فنجان میزنم چون 1لیوان خیلی شیرین میشه)
  • 1 بسته وانیل (5گرم)
  • 200 میلی لیتر خامه صبحانه
  • 1 بسته بیسکویت پتی پور
  • 1 فنجان بیسکویت مادر (اگر نداشتید، بیسکویت پتی پور رو افزایش بدید)
  • توت فرنگی به مقدار لازم

اموزش درست کردن و طرز تهیه دسر مگنولیا توت فرنگی :


همه مواد به جز خامه و وانیل رو داخل قابلمه بریزید، با لیسک مخلوط کنید، روی اجاق بزارید و مدام هم بزنید و تا زمانیکه شروع به حباب زدن بکنه(غلیظ بشه) بپزید، زیر اجاقو خاموش کنید. بعد از برداشتن آن از اجاق گاز ، وانیل و خامه را اضافه کرده و مخلوط کنید. وکنار بزارید (هر از گاهی مواد رو هم بزنید تا روی آن پوسته پوسته نشود) بیسکویت رو با بیلندر پودر کنید و توت فرنگی ها را نازک برش بزنید.


حالا نوبت چینش لایه های دسر هست…
توت فرنگی‌ها را پس از شستن به صورت اریب برش بزنید. ظرف‌ مخصوص سرو را بردارید و به مقدار مساوی از بیسکوییت‌های خرد شده داخلش بریزید. روی لایه بیسکوییتی توت فرنگی بچینید. روی توت فرنگی‌ها را هم با پودینگ وانیلی بپوشانید. همین روش چینش را دوباره تکرار کنید تا مواد به اتمام برسند. در نهایت سطح دسر را با برش‌های توت فرنگی و خرده بیسکوییت‌ها به شکل دلخواه تزئین کنید. دسر مگنولیا شما پس از دو تا سه ساعت در یخچال قرار گرفتن و خنک شدن آماده سرو است. نوش جان!

نکاتی که برای تهیه دسر مگنولیا بهتر است بدانید

به جای استفاده از بیسکوییت می‌توانید از کوکی یا کیک با طعم مورد علاقه‌تان هم استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image