• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    لاح معجون تابه ای : دستور پخت لاح معجون با روش آسان

    لاح معجون

    دستور پخت لاح معجون خوشمزه:

    مطمئنم با یک بار پخت دیگه از بیرون سفارش نمیدید

    برای خمیر:

    • 2 لیوان آب (200میلی) نه گرم نه سرد آبی که به دمای محیط رسیده
    • 4/5_5 لیوان آرد
    • 1 قاشق غذا خوری سر صاف نمک

    مواد داخل گوشت :

    • 400 گرم گوشت چرخ کرده
    • 2 عدد پیاز
    • 3 عدد فلفل سبز تند
    • 1 عدد فلفل قرمز
    • 2 عدد گوجه فرنگی
    • 2 حبه سیر
    • نصف دسته جعفری
    • 1 ق.غ رب گوجه فرنگی
    • 1 ق.غ رب فلفل
    • 4 ق.غ روغن
    • نمک، فلفل پودر شده قرمز، فلفل تند، فلفل سیاه

    اموزش اشپزی و طرز تهیه لاح معجون ترکیه ای :

    همه سبزیجات را خیلی ریز برش دهید. در صورت تمایل می توانید گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید. همه آنها را در یک کاسه بزرگ قرار دهید. گوشت چرخ کرده ، رب گوجه فرنگی ، رب فلفل ، روغن ، نمک و ادویه را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. این مخلوط باید در یک قوام باشد که به راحتی قابل استفاده باشد. در ظرف را با سلفون بپوشانید ،و در یخچال قرار دهید و کمی استراحت دهید.

    برای خمیر ابتدا 4 لیوان آرد را در یک ظرف مناسب بریزید. یک سوراخ در وسط ایجاد کنید. نمک و آب اضافه کنید و شروع به ورز دادن خمیر کنید. در صورت لزوم آرد اضافه کنید و یک خمیر متوسط مطابق تصویر درست کنید. توی تصویر دقیقاً 4.5 لیوان آرد استفاده شده ، این ممکنه متفاوت باشه. بعد از اماده سازی خمیر بگذارید خمیر به مدت 20 دقیقه استراحت کند سپس خمیر را به تکه های مساوی تقسیم‌کرده، یکی از تکه ها را برداشته و روی یک پیشخوان آرد پاشی شده ، به کمک وردنه ، به اندازه یک بشقاب سرو باز کنید

    . تقریباً 1.5 قاشق غذاخوری گوشت چرخ کرده را روی خمیر بمالید. لاح معجون را درون تابه، روی حرارت متوسط ​قرار بدید و حدود 10 دقیقه بپزید. مواظب باشید و دائماً درپوش را باز نکنید. وقتی ته لاح معجون سرخ شد ، آن را از ماهیتابه برداشته ، روی تابه یا بشقاب برده و روی آن را بپوشانید. بعد از پخته شدن همه لاح معجون ها، می توانید لاح معجون را با مقدار زیادی سبزی ، گوجه فرنگی و پیاز سرو كنید.

    لاح معجون

    About The Author