دستور پخت کشک بادمجان – آموزش آشپزی و طرز تهیه کشک بادمجون خوشمزه

آموزش آشپزی غذای ایرانی

طرز تهیه و دستور پخت کشک بادمجان با روش آسان:

دستور پخت کشک بادمجان

اموزش اشپزی و دستور پخت کشک بادمجان خوشمزه:

سلام سلام

چه میکنید با گرما
میدونم تو این گرما سرخ کردن کار سختیه ولی به دلبر بودن کشک بادمجون می ارزه

من که خودم عاشقشم

مواد لازم:

  • بادمجان ۱۰ عدد
  • پیاز ۵ عدد
  • سیر سرخ کرده به دلخواه
  • نعنا داغ به مقدار لازم
  • کشک به میزان دلخواه

بادمجان ها رو بعد از شستن و پوست کندن حلقه حلقه کنید و نمک بزنید تا زهر ابش بره و تلخیش گرفته بشه. بعد سرخ کنید .همزنان پیاز داغ هم درست کنید. بادمجان ها که سرخ شد بکوبید و ظرف بریزید با کشک و پیاز و نعنا داغ تزیینش کنید به همین راحتی

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image