رسپی قارچ پنیری:
مواد مورد نیاز:
- 500 گرم قارچ درشت
- 2 عدد گوجه فرنگی متوسط
- 1 عدد فلفل قرمز
- 2 عدد فلفل سبز
- 1.5 لیوان پنیر چدار رنده شده
- 1 دسته جعفری
- یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 1 قاشق چایخوری آویشن
- نوک قاشق چایخوری فلفل
- 1 قاشق غذاخوری کره
- نمک
اموزش اشپزی و طرز تهیه قارچ پنیری با روش آسان:
ساقه قارچ ها جدا کنید.
قارچ ها در ظرف پیرکس یا سینی فر بچینید. مقداری نمک و فلفل روی آن بپاشید. وسط هر قارچ را به کره آغشته کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه به مدت 12 دقیقه بپزید.
گوجه فرنگی و فلفل ها را به قطعات کوچک خرد کنید.
جعفری را ریز خرد کنید.
مواد را در ظرف مناسب بریزید، پنیر چدار را اضافه کرده و ادویه ها را ضافه کرده خوب مخلوط کنید.
قارچ ها از فر خارج کنید و مخلوط آماده شده را روی هر قارچ قرار دهید تا تماما پوشانده شود.
داخل فر با دمای 180 درجه بپزید تا پنیر چدار آب شود و روی آن طلایی شود. نوش جان
میتونید برای خوشمزه تر کردن این غذا به مخلوط داخل قارچ گوشت چرخ کرده سرخ شده نیز اضافه کنید.