دستور پخت و طرز تهیه کیک کشمش و گردو خوشمزه:
اموزش درست کردن و طرز تهیه کیک کشمش و گردو با روش آسان:
عاشق این کیکم
هم راحته هم خوشمزست هم خوش بافته هم مزه بچگیامو میده
مواد مورد نیاز:
- تخم مرغ ۴ عدد درشت
- شکر سه چهارم پیمانه
- شیر سه چهارم پیمانه
- روغن سه چهارم پیمانه
- آرد دو و نیم پیمانه
- بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
- هل نصف قاشق چایخوری
- وانیل نصف قاشق چایخوری
- (میزان هل و وانیل همیشه بستگی به کیفیت و مرغوب بودن داره)
- گردو و کشمش به مقدار دلخواه
فر را روی دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید.
آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک کنید.
تخم مرغ وشکرو وانیل را با دور تند همزن ۷ دقیقه بی وقفه بزنید (این مرحله مهمترین مرحله برای همه ی کیکهاست) اجازه بدین کاملا سفید و کشدار شود.
روغن و شیررا به ترتیب به مواد اضافه و هرکدام را ۳۰ ثانیه هم بزنید.هل را اضافه کنید.
مخلوط آرد را طی سه مرحله به آرامی با لیسک یا قاشق چوبی یه صورت دَورانی هم بزنید.
کشمش و گردو را در یک قاشق نشاسته ذرت بغلطانید( اگه نداشتین با یک قاشق آرد،ولی ترجیحا نشاسته ذرت ) و به مخلوط کیک اضافه کنید ، این کار از ته نشین شدن کشمش و سوختن جلو گیری میکنه.
۳۵ تا ۴۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده.
پ.ن: حتما حتما حتما نیم ساعت قبل تمام مواد رو از یخچال خارج کنید تا کاملا به دمای محیط برسه