• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کیک کشمش و گردو : آموزش درست کردن کیک گردویی

    طرز تهیه کیک کشمش و گردو

    دستور پخت و طرز تهیه کیک کشمش و گردو خوشمزه:

    اموزش درست کردن و طرز تهیه کیک کشمش و گردو با روش آسان:

    عاشق این کیکم
    هم راحته هم خوشمزست هم خوش بافته هم مزه بچگیامو میده

    مواد مورد نیاز:

    • تخم مرغ ۴ عدد درشت
    • شکر سه چهارم پیمانه
    • شیر سه چهارم پیمانه
    • روغن سه چهارم پیمانه
    • آرد دو و نیم پیمانه
    • بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
    • هل نصف قاشق چایخوری
    • وانیل نصف قاشق چایخوری
    • (میزان هل و وانیل همیشه بستگی به کیفیت و مرغوب بودن داره)
    • گردو و کشمش به مقدار دلخواه

    فر را روی دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید.
    آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک کنید.
    تخم مرغ وشکرو وانیل را با دور تند همزن ۷ دقیقه بی وقفه بزنید (این مرحله مهمترین مرحله برای همه ی کیکهاست) اجازه بدین کاملا سفید و کشدار شود.


    روغن و شیررا به ترتیب به مواد اضافه و هرکدام را ۳۰ ثانیه هم بزنید.هل را اضافه کنید.
    مخلوط آرد را طی سه مرحله به آرامی با لیسک یا قاشق چوبی یه صورت دَورانی هم بزنید.
    کشمش و گردو را در یک قاشق نشاسته ذرت بغلطانید( اگه نداشتین با یک قاشق آرد،ولی ترجیحا نشاسته ذرت ) و به مخلوط کیک اضافه کنید ، این کار از ته نشین شدن کشمش و سوختن جلو گیری میکنه.
    ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده.

    پ.ن: حتما حتما حتما نیم ساعت قبل تمام مواد رو از یخچال خارج کنید تا کاملا به دمای محیط برسه

    طرز تهیه کیک کشمش و گردو

    About The Author