• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کیک مارمالادی + نکات کلیدی

    طرز تهیه کیک مارمالادی

    دستور پخت و طرز تهیه کیک مارمالادی:

    اول چند تا نکته راجب این کیک بگم
    اول اینکه هر مارمالادی دوست دارین میتونید بریزید
    مارمالاد نداشتین مرباتونو پوره کنید .
    بازم نشد فقط مربا بریزین.
    بازم نه؟ پس فقط کیکشو درست کنید.
    قالب مافین ندارین؟
    بریزین تو قالب بزرگتر

    اموزش درست کردن و طرز تهیه کیک مارمالادی با روش آسان:

    یعنی هرجوری هست فقط درست کتید این کیکو و از بافت لطیف و ابریش لذت ببرین، باور کنید یبار درست کنید حتی با نصف دستور دیگه میشه پای ثابت آشپزخونتون

    مواد مورد نیاز:

    • تخم مرغ ۲عدد
    • شکر نصف پیمانه
    • وانیل ۱ق چ
    • روغن ۱۰۰ گرم (حدودا نصف پیمانه)
    • شیر ۱ پیمانه
    • آرد ۲ پیمانه
    • بیکینگ پودر ۲ قاشق چ
    • مارمالاد (من تمشک زدم) حدودا ۱۲ قاشق

    (من نصف رسپی درست کردم)
    فر را روی دمای ۱۸۰ درجه روشن میکنیم.
    آرد و بیکینگ پودر با هم مخلوط میکنیم.
    تخم مرغ،شکر و وانیل را با دور تند همزن حدود ۵ دقیقه میزنیم تا کاملا سفید رنگ و حجیم شود.


    شیر و روغن مایع را به ترتیب اضافه و مخلوط می کنیم.
    مخلوط آرد و بیکینگ پودر را اضافه و به آرامی با لیسک هم میزنیم .
    این مقدار مواد حدود ۱۰ عدد مافین با سایز استاندارد میدهد ،بسته به سایز قالب شما دارد ، دو سوم قالب را از مواد پر میکنیم ، و مارمالاد روش میریزیم و میذاریم تو فر حدود ۲۵ دقیقه تا ۳۰ دقیقه.

    پ.ن:حتما یک سوم قالب خالی بذارید چون این مافین ها خیلی خوب پف میکنه و گنبدی شکل میشه ، این رسپی جزو بی نقص ترین رسپی هاست ،پیشنهاد میکنم همین الان با هر مربا یا مارمالادی ک دارین امتحانش کنید

    طرز تهیه کیک مارمالادی

    About The Author