• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه شیرینی پنجیک : آموزش درست کردن کیک و شیرینی خوشمزه

    طرز تهیه شیرینی پنجیک

    دستور پخت و طرز تهیه شیرینی پنجیک خونگی:

    مواد مورد نیاز:

    • 1 فنجان شیر گرم
    • یک فنجان آب گرم
    • 1 فنجان پودر شکر
    • 1 فنجان روغن مایع
    • 2 عدد تخم مرغ (یک زرده را برای خامه جدا کنید)
    • 10 گرم پودر خمیر مایه فوری
    • آرد حدود 5/5 تا 6 لیوان

    برای کرم :

    • 4 لیوان شیر
    • 3 قاشق غذاخوری پر آرد
    • 2 قاشق غذاخوری پر نشاسته
    • 1 زرده تخم مرغ
    • 1 فنجان شکر
    • کمی وانیل
    • یک بسته پودر خامه (۷۵ گرم)

    برای رویش :

    • پودر قند
    • در صورت تمایل موز خردشده برای وسط شیرینی
    • اندازه لیوان 200 میلی لیتر
    • اندازه فنجان 125 میلی لیتر

    اموزش درست کردن و طرز تهیه شیرینی پنجیک در خانه :

    شیر گرم را در ظرفی میریزیم. پودر خمیرمایه و شکر را اضافه کرده و مخلوط کرده، آب، روغن و یک تخم مرغ کامل و یک سفیده تخم مرغ را اضافه کرده و مخلوط می کنیم، به تدریج آرد اضافه میکنیم و خمیر نرم را ورز میدهیم (اگر خیلی کم به دست ما بچسبد ایرادی ندارد، روشو میپوشونیم و یک ساعت استراحت میدهیم.)


    خمیر را آروم ورز میدیم.
    خمیر را به ضخامت 1 سانتی متر باز میکنیم. روی میز آرد میپاشیم و خمیر رو پهن میکنیم.
    با لیوان، روی خمیر قالب میزنیم.
    بعد در سینی میچینیم.
    کف سینی رو حتما کاغذ روغنی بیاندازید.
    20 دقیقه در سینی استراحت میدهیم.
    بعد در فر 180 میذاریم بپزد تا قهوه ای شود.
    بعد از پخت،از فر خارج کرده و رویش را با پارچه میپوشانیم و 10 دقیقه استراحت میدهیم.

    برای خامه، تمام مواد را به جز وانیل و پودر خامه، مخلوط کرده و میپزیم تا غلیظ شود.
    در آخر وانیل را اضافه کرده و مخلوط میکنیم.


    وقتی خامه خنک شد، پودر خامه رو بهش اضافه میکنیم و با همزن میزنیم تا فرم بگیرد.
    کیکها را از وسط به دو قسمت تقسیم میکنیم، قسمت پایین آن را خامه زده و برشهای موز میریزیم، قسمت بالایی آن را خامه سبک مالیده و روی هم میذاریم ،
    میذاریم در یخچال استراحت کند. بعد رویش را پودر قند میپاشیم.

    طرز تهیه شیرینی پنجیک

    About The Author