طرز تهیه رانی هلو خانگی:
مواد موردنیاز:
- هلو با پوست و هسته ۱ کیلو (حدودا ۷ تا ۸ عدد متوسط)
- شکر سه چهارم لیوان
- آب جوش ۵ لیوان
- آب لیموی تازه ۱ قاشق
اموزش درست کردن رانی هلو خانگی :
هلو هامون رو ۵ دقیقه میذاریم تو اب جوش و بالافاصله ۵ دقیقه تو آب یخ ک هم پوستش راحت جدا شه هم رنگش حفظ شه کدر نشه
به اصطلاح بلانچ می کنیم و نگینی خورد می کنیم
با شکر و آب جوش میذاریم رو شعله متوسط ۱۰ دقیقه بعد از شعله بر میداریم
نصف لیوان هلو خورد شده جدا می کنیم
وقتی خنک شد کاملا میکس میکنیم
و هلو های خورد شده رو اضافه و میذاریم خنک شه .
نوش جونتون
اگه از این آموزش خوشتون اومد نظراتونو برام بنویسید و واسه دوستای رانی دوستتون بفرستین
نکته: اگه میخواین رانی رقیق تری داشته باشید ۶ لیوان آب و اگه غلیظتر دوست دارین ۴ لیوان آب بریزید، ولی به نظرم ۵ لیوان غلظت خوبی داره
نکته: اگه به جای آب جوش آب سرد ریختین بذارین رو شعله به محض اینکه به جوش اومد ۱۰ دقیقه بعد بردارین.