دستور پخت نان شیرمال – آموزش پخت نون خوشمزه و آسون محلی + نکات کلیدی

آموزش آشپزی نان

طرز تهیه و دستور پخت نان شیرمال با روش آسان:

دستور پخت نان شیرمال

دستور پخت نان شیرمال خوشمزه:

مواد مورد نیاز:

  • آرد ۴۸۰گرم
  • نمک ۵گرم
  • تخم مرغ ۱عدد
  • خمیر مایه ۶گرم
  • شیر ولرم حدود ۲۲۰ گرم(ممکنه کم و زیاد شه)
  • کره ۴۰ گرم
  • وانیل مرغوب ۱قاشق چایخوری
  • شیر خشک قنادی ۲۰ گرم
  • شکر ۸۵ گرم

اول از سلامت خمیر مایتون مطمئن بشید.
مواد خشک را با هم مخلوط کنید
تخم مرغ را اضافه و مخلوط کنید
کم کم شیر اضافه کنید تا خمیر خودشو بگیره
وقتی خمیر جمع شد کره را اضافه و ورز بدین

خوب از اینجا به بعد دیگه مهمه ، اگه از دستگاه استفاده کنید ک چه بهتر ولی اکه با دست ورز میدین یاید انقد ورز بدین تا یه خمیر لطیییف و نرم با سطح صاف بدست بیاد.

بذاریم نیم ساعت تو جای گرم و نرم استراحت کنه واسه خودش.
بعد خمیروبه ۲قسمت تقسیم کنید و چونه بگیرین و دوباره بذارین بیست دقیقه استراحت کنه.
بعد هرجوری ک دوست دارین به خمیرتون شکل بدین و بذارین تو سینی فر.

من مثل فیلم به شکل کروسان پیچیدم.

روشو بذارین و ۴۵ دقیقه نهایی هم استراحت بدین ،
برای رومال تخم مرغ و کمی شیرو وانیل هم بزنید با قلمو بکشین رو نون ، شکر،کنجد،بادوم هرچی ک دوست دارین بریزید . ۲۰دقیقه بره تو فر حتمااا حتما از قبل گرم شده واسه خودش پف کنه و قلمبه شه.

سوال * میتونیم شیر خشک نزنیم ؟
بله میتونید ولی شیرخشک باعث این رنگ قشنگشه ، شیرخشک نون رو بسیار خوشرنگ میکنه،

شیرخشک قنادی شیرین همه لوازم قنادیا دارن ،شیر خشک بچه نزنید

عکس آخر زیر نور بدون ادیت گذاشتم ک رنگ واقعی واقعی شیرمال جانمو ببینید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image