• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دستور پخت نان شیرمال + نکات کلیدی

    دستور پخت نان شیرمال

    طرز تهیه و دستور پخت نان شیرمال با روش آسان:

    مواد مورد نیاز:

    • آرد ۴۸۰ گرم
    • نمک ۵ گرم
    • تخم مرغ ۱ عدد
    • خمیر مایه ۶ گرم
    • شیر ولرم حدود ۲۲۰ گرم (ممکنه کم و زیاد شه)
    • کره ۴۰ گرم
    • وانیل مرغوب ۱ قاشق چایخوری
    • شیر خشک قنادی ۲۰ گرم
    • شکر ۸۵ گرم

    دستور پخت نان شیرمال خوشمزه:

    اول از سلامت خمیر مایتون مطمئن بشید.
    مواد خشک را با هم مخلوط کنید
    تخم مرغ را اضافه و مخلوط کنید
    کم کم شیر اضافه کنید تا خمیر خودشو بگیره
    وقتی خمیر جمع شد کره را اضافه و ورز بدین

    خوب از اینجا به بعد دیگه مهمه، اگه از دستگاه استفاده کنید ک چه بهتر ولی اکه با دست ورز میدین یاید انقد ورز بدین تا یه خمیر لطیییف و نرم با سطح صاف بدست بیاد.

    بذاریم نیم ساعت تو جای گرم و نرم استراحت کنه واسه خودش.
    بعد خمیر رو به ۲ قسمت تقسیم کنید و چونه بگیرین و دوباره بذارین بیست دقیقه استراحت کنه.
    بعد هرجوری ک دوست دارین به خمیرتون شکل بدین و بذارین تو سینی فر.

    من به شکل کروسان پیچیدم.

    روشو بذارین و ۴۵ دقیقه نهایی هم استراحت بدین ،
    برای رومال تخم مرغ و کمی شیر و وانیل هم بزنید با قلمو بکشین رو نون، شکر، کنجد، بادوم هرچی ک دوست دارین بریزید . ۲۰ دقیقه بره تو فر حتمااا حتما از قبل گرم شده واسه خودش پف کنه و قلمبه شه.

    سوال * میتونیم شیر خشک نزنیم ؟
    بله میتونید ولی شیرخشک باعث این رنگ قشنگشه، شیرخشک نون رو بسیار خوشرنگ میکنه،

    شیرخشک قنادی شیرین همه لوازم قنادیا دارن، شیر خشک بچه نزنید

    عکس آخر زیر نور بدون ادیت گذاشتم ک رنگ واقعی واقعی شیرمال جانمو ببینید

    دستور پخت نان شیرمال

    About The Author