• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه شیرینی تارتولت با روش اسان در خانه

    طرز تهیه شیرینی تارتولت
    طرز تهیه شیرینی تارتولت

    طرز تهیه شیرینی تارتولت :

    مواد لازم:

    • 150 گرم کره
    • یک عدد تخم مرغ
    • کمی بیشتر از نصف لیوان پودر قند
    • یک پاکت وانیل شکری(نصف قاشق چایخوری)
    • نوک انگشت نمک
    • دو لیوان باضافه یک قاشق غذاخوری آرد

    مواد کرم:

    • 500 میلی شیر
    • کمی بیشتر از نصف لیوان نشاسته ذرت
    • نصف لیوان شکر
    • یک پاکت وانیل
    • 50 گرم کره
    • یک پاکت پودر کرم شانتی

    طرز تهیه شیرینی تارتولت:

    برای خمیر تمام مواد به غیر از آرد را داخل کاسه ای مخلوط می کنیم آرد را به تدریج اضافه می کنیم تا خمیر نسبتا سفتی تهیه شود خمیر را نایلکس کشیده و یک ساعت داخل یخچال استراحت می دهیم.


    برای کرم شیر نشاسته و شکر را مخلوط می کنیم و روی حرارت ملایم مدام هم می زنیم تا بجوشد و قوام بگیرد بعد از روی حرارت برداشته کره و وانیل را هم مخلوط می کنیم و رویش را با پلاستیک می پوشانیم تا هم دمای محیط شود بعد پودر کرم شانتی را هم اضافه می کنیم و با همزن برقی 5_7 دقیقه می زنیم.و دوباره رویش را می پوشانیم و داخل یخچال می گذاریم.


    خمیر را دو قسمت می کنیم و ه. قسمت را وسط دو کاغذ روغنی خمیر را باز می کنیم و به اندازه قالب برش می زنیم و داخل قالب قرار داده و کناره های اضافی را برش می زنیم و کف خمیر را با چنگال سوراخ می کنیم تا موقع پخت پف نکند. داخل سینی فر چیده و در فری که از قبل روی 180 درجه گرم شده حدود 20 دقیقه بپزید بعد از سرد شدن از قالب خارج کرده و با قیف از کرم داخل تارتولت ها ریخته و با میوه های فصل تزئین کنید.
    نوش جان

    About The Author