• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    خورشت گوجه بادمجان : طرز تهیه خورش با روش آسان و خوشمزه

    خورشت گوجه بادمجان

    دستور پخت خورش سنتی و خوشمزه گوجه و بادمجان:

    مواد لازم. گوشت ۳۰۰ گرم. پیاز بزرگ ۱ عدد. گوجه فرنگی ۵ عدد. بادمجان ۴ عدد. نمک فلفل سیاه. پاپریکا و ادویه کاری و زرد چوبه و مقداری زعفران و رب .

    طرز تهیه خورشت گوجه بادمجان با روش آسان:

    اول پیاز را رنده کرده و با کمی روغن تفت میدهیم. بعد بهش کمی زرد چوبه می زنیم و تفت می دهیم و گوشت را بهش اضافه میکنیم و تفت میدهیم. بعد نمک و زعفران و فلفل سیاه و پاپریکا و ادویه کاری و رب را به گوشت اضافه کرده و تفت میدهیم. حالا دو لیوان آب بهش اضافه می کنیم و اجازه میدهیم تا آرام و با حرارت کم بپزد و خورشت ما جا بیفتد وقتی که زیر خورشت را خاموش کردیم بهش یک قاشق غ خ آبلیموه اضافه میکنیم .


    حالا بادمجان های که از قبل پوست کندیم و در آب نمک قرار داده ایم را برش می زنیم و در روغن با حرارت کم سرخ میکنیم تا مغز پخت شوند. همین طور گوجه فرنگی برش خورده را کمی سرخ کرده و برای تزیین خورش استفاده میکنیم و یا موقع سرو این گوجه ها و بادمجان های سرخ شده را روی خورشت میچینیم و نوش جان 

    خورشت گوجه بادمجان

    About The Author