دستور پخت گراتن اسفناج و سیب زمینی :

اموزش اشپزی و طرز تهیه غذای فست فودی گراتن اسفناج و سیب زمینی :
مواد لازم .سیب زمینی نیم کیلو .پیاز ۱ عدد .گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم .رب و فلفل دلمه و ادویه جات و سیر ۲ حبه .اسفناج خرد شده ۳۰۰ گرم ( ولی چون اسفناج نداشتم من به جاش از جعفری استفاده کردم که خیلی هم خوشمزه بود به این میگین خلاقیت در آشپزی)
قارچ ورقه ای شده ۲۰۰ گرم .پودر آویشن و نعناع خشک برای روی مواد .پنیر پیتزا به مقدار لازم .گوجه فرنگی حلقه ای ۲ عدد .و سس بشامل
مواد لازم برای سس بشامل :
کره ۵۰ گرم .آرد ۳ قاشق ق خ .نمک و فلفل کمی .ودو فنجان شیر
طرز تهیه .اول سیب زمینی ها را پوست گرفته و به شکل ورقه ای برش میزنیم و بعد در آب و نمک نیم پز می کنیم و کنار می گذاریم
حالا پیاز را نگینی خرد کرده و در کمی روغن تفت داده وقتی که نرم شد بهش گوشت و فلفل دلمه و رب و ادویه های دلخواه را اضافه کرده و اجازه میدهیم که گوشت بپزد بعد سیر رنده شده به همراه اسفناج خرد شده را اضافه کرده و بعد از کمی تفت از روی حرارت بر میداریم .
حالا سس را آماده می کنیم .
اول کره را در طرفی آب کرده بعد بهش آرد را اضافه کرده و یه هم گوچلو میزنیم بعد شیر را کم کم بهش اضافه کرده و فلفل ونمک را هم ریخته و هم میزنیم در این کراتین سس بشامل نباید زیاد سفت باشد حالا که سس آماده است کنار میگذاریم
حالا توی ظرف مورد نظر یک لایه سیب زمینی چیده و روی آن یه لایه از مواد گوشتی و قارچ ورقه ای و پودر آویشن و نعناع خشک و سس بشامل و در آخر پنیر پیتزا می ریزیم این کار را تا تمام شدن موادمان ادامه میدهیم .و در آخر گوجه های حلقه ای را روی پنیر چیده و با فویل ظرف را می پوشانیم و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه قرار میدهیم سپس فویل را برداشته و ۱۰ دقیقه دیگر برای طلایی شدن پنیر زمان میدهیم
به همین سادگی و به همین خوشمزه گی