• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    نان لادی پاو : طرز تهیه نون هندی خوشمزه و آسان

    نان لادی پاو

    اموزش درست کردن و طرز تهیه نان لادی پاو هندی :

    لادی پاو یک نوع نان پنبه ای هندی مناسب برای عصرونه و صبحانه
    طرز تهیه ی نان لادی پاو (از سری نانهای ملل) با بافت پفکی و کم شیرین

    مواد لازم:

    • آرد 350 گرم
    • کره 2 ق غ
    • شیر 1 پ
    • آب 1/4 پ
    • روغن مایع 2 ق غ
    • نمک 5 گرم
    • ب پ 5 گرم
    • 2 ق چ
    • خمیر مایه 7 گرم
    • شکر 10 الی 12 ق چایخوری

    طرز تهیه نان لادی پاو هندی:

    1 ق مربا خوری شکر رو با خمیر مایه و اب به دمای محیط رسیده رو میزاریم تا مخمر فعال شود.
    شیر ولرم + روغن + روغن + کره نرم + شکر رو با هم مخلوط میکنیم. آرد و ب پ رو به اضافه نمک مخلوط کرده و کنار میگذاریم. در این میان هم خمیر مایه فعال شده رو باید اضافه کنیم.


    و نصف ارد رو بدون استرس وارد مواد کرده و مابقی ارد رو با احتیاط و وسواس به خورد خمیر بدید تا خمیر نرم و لطیفی به دست بیاد.
    با ورز صحیح و درست شبکه گلوتونی انرا فعال میکنید و در نهایت یک بافت منسجم که به دست نچسبد رو خواهید داشت.
    حدود 10 دقیقه ورز لازمه.


    و 1 ساعت کنار میگذاریم تا حجیم شود و دو الی 3 برابر شود.
    سطح کار و خیلی کم آرد پاشی می کنیم و بعد از یک ساعت و ورز کوتاه، خمیر را به 12 چانه تقسیم کردم و در قالب مورد نظر گذاشته روشون رو میپوشونیم تا 20 دقیقه دوم استراحت کند. بعد با کره رومال می کنیم و شکر دانه درشت می ریزیم و در میره تو فر با دمای 180 درجه به مدت 15 الی 20 دقیقه بپزه.


    و در اخر کره بزنید و با شکلات بن ماری شده تزیین کنید و نوش جونتون
    نکته: من به دلایل رژیمی بودن مثلا شکر نریختم و ساده سرو کردم اما اصل دستور همونیه که نوشتم.

    نان لادی پاو

    About The Author