رسپی رول املت اسفناج با ژامبون و فیلادلفیا با روش آسان:
مواد مورد نیاز :
- ۵ عدد تخم مرغ
- ۲۰۰ گرم اسفناج
- ۳۰ گرم پنیر رنده شده
- نمک
- ۲۰۰ گرم پنیر فیلادلفیا
- ۱۰۰ گرم ژامبون
طرز تهیه رول املت اسفناج با ژامبون و فیلادلفیا با روش آسان :
در قابلمه، اسفناج ها را بجوشانید، سپس آبکش کرده تا هیچ آبی نداشته باشد و آنها را با چاقو خرد کنید. در یک کاسه، تخم مرغ ها را با پنیر رنده شده و نمک مخلوط کنید، اسفناج را اضافه کنید و با چنگال خوب مخلوط کنید. یک قالب مستطیل شکل را با کاغذ روغنی بپوشانید و مخلوط را بریزید.
مخلوط را خوب صاف کرده و در اجاق گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه بپزید. بعد از پخت، آن را از فر خارج کنید و بگذارید روی یک قفسه خوب خنک شود. پنیر فیلادلفیا را روی کل سطح املت پخش کنید و برش های ژامبون را پچینید. به آرامی از طول شروع به رول کردن کنید. خوب داخل کاغذ روغنی بپیچید، اجازه دهید ۱۵ دقیقه در یخچال بماند. سپس با چاقوی تیز یا چاقوی دندانه دار ( اره ای ) برش داده و سرو کنید.
نوش جان