• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کروسان خانگی به روش اسان در خانه

    طرز تهیه کروسان خانگی
    طرز تهیه کروسان

    طرز تهیه کروسان خانگی:

    مواد مورد نیاز:

    • دو لیوان شیر ولرم
    • دو لیوان آب ولرم
    • 7 تا حبه قند
    • نصف قاشق مرباخوری نمک
    • نصف پاکت خمیر مایه خیس 21 گرم(یا یک قا‌ق غذاخوری خمیر مایه خشک فوری 10 گرم)
    • 25 گرم کره نرم شده
    • آرد به مقدار لازم
    • برای وسط خمیر:
    • 250 گرم کره
    • برای رومال:
    • یک عدد زرده
    • یک قاشق شیر

    طرز تهیه کروسان خانگی

    ابتدا 250 گرم کره را وسط کاغذ روغنی صاف می کنیم و داخل یخچال می گذاریم.
    داخل کاسه‌ای شیر آب حبه قند خمیر مایه و نمک را مخلوط می کنیم آرد را کم‌کم اضافه می کنیم و ورز می دهیم 25 کره کره را هم اضافه کرده و دوباره ورز می دهیم تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود. روی خمیر را پوشانده و نیم ساعت استراحت می دهیم. خمیر عمل آمده را دوباره ورز داده و روی سطح آرد پاشی شده باز می کنیم.


    کره را از یخچال در آورده و یک طرف خمیر قرار می دهیم و طرف دیگر خمیر را روی کره بر می گردانیم و با وردنه آرام با ضربه زدن خمیر را باز می کنیم و دوباره سه لا تا می زنیم و وسط کاغذ روغنی گذاشته و نیم ساعت خمیر را داخل یخچال می گذاریم دوباره خمیر را از یخچال در آورده با وردنه باز می کنیم و تا زده و دوباره 30 دقیقه داخل یخچال می گذاریم.

    خمیر را از یخچال در آورده به شکل مستطیل باز می کنیم و به شکل مثلث برش می زنیم قسمت پهن خمیر را یک برش کوچک می زنیم و رول می کنیم و در سینی فری که کاغذ روغنی انداخته ایم طوری که قسمت آخر خمیر در زیر قرار بگیرد می چینیم روی خمیرها را پوشانده و 30 دقیقه استراحت می دهیم زرده را با یک قاشق شیر مخلوط می کنیم و رومال می زنیم و در فری که روی 200 درجه گرم شده ابتدا 7 دقیقه می پزیم و سپس روی 180 درجه تا طلایی شدن روی کروسان ها می پزیم.
    نوش جان

    About The Author