اموزش درست کردن و طرز تهیه سالاد رنگارنگ:
مواد مورد نیاز:
- 400 گرم سینه مرغ بدون پوست و استخوان
- (ادویه جهت مرینیت مرغ، نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا و ادویه دلخواه)
- 4 قاشق غذا خوری روغن زیتون
- 2 عدد خیار خرد شده
- 2 لیوان گوجه گیلاسی
- 1 فلفل دلمه ی رنگی
- 1/2 پیمانه زیتون سیاه و یا سبز
- 1 عدد پیاز قرمز کوچک ریز خرد شده
- 1/2 پیمانه پنیر فتای کم چرب یا پنیر سفید
- 2 قاشق غذا خوری سرکه
رسپی و طرز تهیه سالاد رنگارنگ:
سینه مرغ را به تکه های نازک تر برش بزنید. مرغ ها را در ظرف درب دار گذاشته و با 2 قاشق روغن، سبزی خشک شده، نمک، فلفل و ادویه های دلخواه مرینیت کنید. روی ظرف را با سلفون بپوشانید و برای حداقل 30 دقیقه و حداکثر یک شب در یخچال قرار دهید تا مرغ مزه دار شود، یک تابه گریل نچسب را روی حرارت متوسط گرم کنید .
مرغ را به مدت 3-4 دقیقه از هر طرف بپزید تا زمانی که مغز پخت شوند. بعد در یک بشقاب بگذارید تا مقداری خنک شود و به صورت تکه های کوچک تر کات کنید. سپس در یک کاسه بزرگ مرغ و تمام مواد خرد شده سالاد (خیار، گوجه، زیتون، پنیر، فلفل دلمه و پیاز) را اضافه کنید و با 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون، سرکه، نمک و فلفل به آرامی مخلوط کرده و نوش جان