• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کیک بدون فر و همزن : طرز تهیه کیک و شیرینی خونگی و خوشمزه

    کیک بدون فر و همزن

    آموزش پخت و طرز تهیه کیک بدون فر و همزن خوشمزه و آسان در خانه :

    مواد لازم :
    تخم مرغ : دو عدد

    شیر : یک سوم لیوان
    شکر: نصف لیوان

    آرد یک لیوان

    بیکینگ پودر : یک و نیم قاشق چایخوری

    روغن : نصف لیوان

    وانیل : نوک قاشق چایخوری

    پودر کاکائو و زعفران : کمی

    لیوان یکبار مصرف : چهار تا پنج عدد

    شعله پخش کن و قابلمه بزرگ و دمکنی و یه رینگ یا قالب فلزی برای کف قابلمه .


    طرز تهیه و دستور پخت کیک بدون فر و همزن :

    یک قابلمه بزرگ که ارتفاع داشته باشه رو روی شعله پخش کن و شعله متوسط میگذاریم زیرش رو با حرارت ملایم روشن می کنیم . اجازه میدیم بیست دقیقه روشن باشه تا داغ بشه . توی قابلمه یه قالب فلزی یا رینگ یا پایه استیل میگذاریم تا وقتی مواد اماده شد ، قالب رو روی رینگ بگذاریم .
    میشه کلا کیک رو ساده درست کرد ، میشه زعفرونی و کاکائوییش کرد . تخم مرغ و شکر و وانیل رو با چنگال یا همزن دستی خوب میزنیم. روغن و شیر و زعفران غلیظ دم شده (یا رنگ خوراکی زرد) رو میزنیم . آرد و بیکینگ پودر رو سه بار الک می کنیم و کم کم اضافه می کنیم تا یکدست بشه . سه چهار قاشق از مواد کیک رو بر میداریم و بهش پودر کاکائو الک شده می زنیم . تو یه سینی یا ظرفی که بشه تو قابلمه گذاشت چهار لیوان کاغذی یکبار مصرف میگذاریم .

    اول مواد زرد و بعد روش مواد کاکایویی رو میریزیم .

    حتما حتما دقت کنید بیش از نصف لیوان با مواد پر نشه چون پف کیک زیاده سرریز میکنه . من خودم از پنج لیوان استفاده کردم ، چون ارتفاع دیواره قابلمه زیاد نبود . ظرف رو توی قابلمه میگذاریم و دم کنی میگذاریم و مدت سی تا چهل دقیقه یا تا زمانی که وقتی سیخ کباب چوبی رو داخل کیک کردیم تمیز در اومد ادامه میدیم و می پزیم .

    اگر لیوان نداریم میشه تو قالب بیست سانت مواد رو بریزیم .

    کیک بدون فر و همزن

    About The Author