کلوچه خرمایی خانگی – آموزش درست کردن کلوچه خوشمزه و آسان در خانه

آموزش آشپزی کیک و شیرینی
کلوچه خرمایی خانگی

اموزش درست کردن و طرز تهیه کلوچه خرمایی خانگی:

مواد لازم:

  • کره ۱۵۰گرم برابر با ۱پیمانه
  • شیر ۲/۳ پیمانه
  • پکینگ پودر ۱/۲ ق چ
  • ارد سفید به میزان حدود۲ پیمانه ( در حد خمیر شدن )
  • خمیر مایه ۱/۵ ق چ
  • زرده تخم مرغ ۱عدد
  • شكر ١ ق چ

مواد میانی:

  • خرما ۱۰۰ گرم
  • هل ۱ ق چ
  • دارچین ۱ ق چ
  • زیره سبز ۱ ق م

دستور پخت کلوچه خرمایی خانگی:

کره رو بزارید به دمای محیط برسه ، با همزن بزنید تا سفید بشه بعد زرده رو بهش اضافه کنید .
خمیر مایه رو با شکر و شیر ولرم بزارید پف بکنه ، و بعد اضافه کنید به زرده و کره
هم بزنید تا مخلوط بشه و در انتها ارد بکینگ پودر رو بهش اضافه کنید
ورز بدید تا یکدست بشه ( خمیر لطیفی به دست بیاد اما چسبناک نباشه )


تهیه مواد میانی :
پوست خرما رو بگیرید و له کنید
با مقدار کمی کره تفت بدید و هل و دارچین رو بهش اضافه کنید
کمی که تفت خورد در انتها زیره رو اضافه کنید بهش و حرارت رو خاموش کنید .
از‌خمیر یه گلوله بردارید و کف دستتون دایره باز کنید و یا کاتر دایره بزنید . مقداری از مواد رو وسط خمیر پهن کنید و خمیر رو از سه طرف بیارید به وسط ( شبیه سمبوسه ) تا شکل مثلث ایجاد بشه .


با استفاده از شونه مخصوص قنادی روی خمیر رو سوراخ کنید
با زعفرون غلیظ رومال بزنید و کنجد بپاشید، بزارید توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ به مدت ۳۰ دقیقه تا بپزه .
نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image