• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کلوچه خرمایی خانگی : آموزش درست کردن کلوچه خوشمزه

    کلوچه خرمایی خانگی

    اموزش درست کردن و طرز تهیه کلوچه خرمایی خانگی:

    مواد لازم:

    • کره ۱۵۰ گرم برابر با ۱ پیمانه
    • شیر ۲/۳ پیمانه
    • پکینگ پودر ۱/۲ ق چ
    • ارد سفید به میزان حدود۲ پیمانه ( در حد خمیر شدن )
    • خمیر مایه ۱/۵ ق چ
    • زرده تخم مرغ ۱ عدد
    • شكر ١ ق چ

    مواد میانی:

    • خرما ۱۰۰ گرم
    • هل ۱ ق چ
    • دارچین ۱ ق چ
    • زیره سبز ۱ ق م

    دستور پخت کلوچه خرمایی خانگی:

    کره رو بزارید به دمای محیط برسه، با همزن بزنید تا سفید بشه بعد زرده رو بهش اضافه کنید .
    خمیر مایه رو با شکر و شیر ولرم بزارید پف بکنه، و بعد اضافه کنید به زرده و کره
    هم بزنید تا مخلوط بشه و در انتها ارد بکینگ پودر رو بهش اضافه کنید
    ورز بدید تا یکدست بشه ( خمیر لطیفی به دست بیاد اما چسبناک نباشه )


    تهیه مواد میانی :
    پوست خرما رو بگیرید و له کنید
    با مقدار کمی کره تفت بدید و هل و دارچین رو بهش اضافه کنید
    کمی که تفت خورد در انتها زیره رو اضافه کنید بهش و حرارت رو خاموش کنید .
    از‌ خمیر یه گلوله بردارید و کف دستتون دایره باز کنید و یا کاتر دایره بزنید. مقداری از مواد رو وسط خمیر پهن کنید و خمیر رو از سه طرف بیارید به وسط ( شبیه سمبوسه ) تا شکل مثلث ایجاد بشه .


    با استفاده از شونه مخصوص قنادی روی خمیر رو سوراخ کنید
    با زعفرون غلیظ رومال بزنید و کنجد بپاشید، بزارید توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ به مدت ۳۰ دقیقه تا بپزه.
    نوش جان

    کلوچه خرمایی خانگی

    About The Author