طرز تهیه پیتزا مرغ – آموزش آشپزی و دستور پخت فست فود با روش آسان و خوشمزه

آموزش آشپزی غذای ملل

دستور پخت و طرز تهیه پیتزا مرغ :

طرز تهیه پیتزا مرغ

اموزش اشپزی و طرز تهیه پیتزا مرغ با روش آسان:

۲لیوان شیر گرم رو بریزین توظرف روش ۲ق غ خمیرمایه ی ق شکر و یک ق نمک بپاشین یک سوم فنجون روغن بریزین مواد هم بزنین حالا ارد اضافه کنین.ارد تاجایی اضافه کنین ک خمیر ب دست نچسبه و ی خمیر لطیف بدست بیاد حسابی ورز بدین یا ۱۰۰بار ب سطح کار بکوبین.روی خمیر میپوشونیم میذاریم ی جای گرم تا عمل بیاد و۲برابر بشه.

پف خمیر رو میگیریم و کف قالب پهنش میکنیم.با چنگال خمیر رو سوراخ میکنیم.روی خمیر سس کچاپ میزنیم و حدود نصف پنیری ک میخایم واس پیتزا استفاده کنیم رو میریزیم.مواد پیتزا کاملا سلیقه ای هست.من از قارچ و مرغ استفاده کردم.(قارچ خرد کردم ریختم تو تابه با شعله زیاد ک آبش کشیده بشه بعد مرغ آبپز ریش ریش شده رو اضافه کردم.

نمک فِلفل آویشن پودرسیر ادویه پیتزا زدم و یکم دیگ تفت دادم.)مرع و قارچ ریختم روی پنیر و دوباره کمی پنیر ریختم روش.یدونه کوکتل رو خرد کردم چیدم روی مواد و در آخر ذرت فلفل دلمه ای و زیتون خرد شده رو اضافه کردم.باقیمانده پنیر هم ریختم.روش آویشن و فلفل پاچیدم.و مهمترین نکته روی پیتزا آب اسپری کردم.فرستادمش تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۵ برای نیم ساعت.۵ دیقه ی اخر هم گریل روشن کردم.ی ظرف اب هم کنار پیتزا گذاشتم داخل فر.


من دستور رو نصف کردم.و با نصف دستور ی پیتزا بزرگ و ی کوچیک بهتون میده.


مقدار آردی ک استفاده میشه با توجه ب نوع آردها متفاوته.برای این دستور حدود ۴تا ۵ لیوان آرد لازمه ک باید کم کم اضافه بشه و شاید مقداری آرد اضافه بیاد.تا جایی ک میتونید با ورز دادن چسبندگی خمیر رو بگیرین آرد زیادی ب خورد خمیر ندین.
.از آرد گندم میتونین استفاده کنین.از نون فانتزیا ،لوازم قنادی فروشیا،نونوایی،هایپر میتونین ارد سفید تهیه کنین.
نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image