اموزش درست کردن و طرز تهیه سالاد ایتالیایی :
مواد لازم:
- سينه ي مرغ ١ عدد
- ژامبون دودي و يا ساده ١٠٠ گرم
- پاستا فرمي ١/٢ بسته
- پياز داغ ١ قاشق غذاخوری
- ١/٢ پيمانه ذرت پخته شده
- ١/٢ پيمانه خيار شور خرد شده
- ٢عدد هويج
- ٢ ق غ جعفري خردشده
- ٢ ق غ شويد تازه
- نعنا خشك به مقدارلازم
- اب يك عدد ليمو ترش تازه
- فلفل دلمه رنگي از هر رنگ نصف
- ١ ق پودر پاپريكا
- ١ ق پودر اويشن
- نمك و فلفل به مقدار لازم
رسپی و طرز تهیه سالاد ایتالیایی:
مرغ رو خرد كرده و با پياز تفت بدين، نمك و فلفل بزنين و هويج رو خرد و اضافه كنين و با كمي اب بذارين بپزه.
در ظرفي ديگر پاستا رو با اب و نمك و يك ق روغن مايع بپزين و ابكش كنين
مابقي سبزيجات رو تميز و خرد كنين و بذارين كنار.
درظرفي سس مايونز و ليمو ترش و نمك وادويه ها رو مخلوط كنين و بعد پاستا رو بريزين و مخلوط و بقيه مواد رو هم اضافه كنين.
ظرف محتوي سالاد رو چند ساعت داخل يخچال بذارين و بعد نوش جان كنين.
نكته: هويج رو ميتونين خام رنده كنين