طرز تهیه سالاد ایتالیایی – آموزش درست کردن سالاد خوشمزه و آسان خانگی

آموزش آشپزی غذای ملل
طرز تهیه سالاد ایتالیایی

اموزش درست کردن و طرز تهیه سالاد ایتالیایی :

مواد لازم:

  • سينه ي مرغ ١ عدد
  • ژامبون دودي وياساده ١٠٠ گرم
  • پاستافرمي ١/٢ بسته
  • پيازداغ ١ ق غ
  • ١/٢ پيمانه ذرت پخته شده
  • ١/٢ پيمانه خيارشورخردشده
  • ٢عددهويج
  • ٢ق غ جعفري خردشده
  • ٢ق غ شويدتازه
  • نعناخشك به مقدارلازم
  • اب يك عددليموترش تازه
  • فلفل دلمه رنگي ازهررنگ نصف
  • ١ ق پورپاپريكا
  • ١ ق پودراويشن
  • نمك وفلفل به مقدارلازم

رسپی و طرز تهیه سالاد ایتالیایی:

مرغ رو خرد كرده و با پياز تفت بدين ، نمك و فلفل بزنين و هويج روخرد و اضافه كنين و با كمي اب بذارين بپزه .
در ظرفي ديگر پاستارو با اب و نمك و يك ق روغن مايع بپزين و ابكش كنين
مابقي سبزيجات رو تميز و خرد كنين و بذارين كنار.
درظرفي سس مايونزوليموترش ونمك وادويه هارومخلوط كنين و بعد پاستارو بريزين و مخلوط و بقيه مواد روهم اضافه كنين.
ظرف محتوي سالادروچندساعت داخل يخچال بذارين وبعدنوش جان كنين.

نكته: هويج روميتونين خام رنده كنين

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image