
اموزش درست کردن و طرز تهیه سالاد ایتالیایی :
مواد لازم:
- سينه ي مرغ ١ عدد
- ژامبون دودي وياساده ١٠٠ گرم
- پاستافرمي ١/٢ بسته
- پيازداغ ١ ق غ
- ١/٢ پيمانه ذرت پخته شده
- ١/٢ پيمانه خيارشورخردشده
- ٢عددهويج
- ٢ق غ جعفري خردشده
- ٢ق غ شويدتازه
- نعناخشك به مقدارلازم
- اب يك عددليموترش تازه
- فلفل دلمه رنگي ازهررنگ نصف
- ١ ق پورپاپريكا
- ١ ق پودراويشن
- نمك وفلفل به مقدارلازم
رسپی و طرز تهیه سالاد ایتالیایی:
مرغ رو خرد كرده و با پياز تفت بدين ، نمك و فلفل بزنين و هويج روخرد و اضافه كنين و با كمي اب بذارين بپزه .
در ظرفي ديگر پاستارو با اب و نمك و يك ق روغن مايع بپزين و ابكش كنين
مابقي سبزيجات رو تميز و خرد كنين و بذارين كنار.
درظرفي سس مايونزوليموترش ونمك وادويه هارومخلوط كنين و بعد پاستارو بريزين و مخلوط و بقيه مواد روهم اضافه كنين.
ظرف محتوي سالادروچندساعت داخل يخچال بذارين وبعدنوش جان كنين.
نكته: هويج روميتونين خام رنده كنين