• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه نیوکی غذای خوشمزه و محبوب ایتالیایی

    طرز تهیه نیوکی:

    طرز تهیه نیوکی ایتالیایی
    طرز تهیه نیوکی

    طرز تهیه نیوکی :

    بیاین با هم یه غذای ایتالیایی درست کنیم!

    نیوکی، که برخی به اشتباه به خاطر دیکته ایتالیایی کلمه، اشتباها گنوچی تلفظش میکنن!(gnocchi)
    غافل از اینکه، تو ایتالیا خیلی از کلمه‌ها یه جوری نوشته میشن، اما یه جور دیگه تلفظ میشن!

    خوب حالا نیوکی چی هست؟

    نیوکی از زیر مجموعه های پاستا محسوب میشه، اما با پایه اصلی سیب‌زمینی یا سبزیجات نشاسته‌ای دیگه‌ای مثل کدو تنبل که می‌تونه به صورت ساده یا مخلوط با طعم‌دهنده‌های دیگه‌ای مثل پنیر و سبزیجات و … تهیه شه!

    پخت نیوکی، خیلی سریع انجام میشه و معمولا بعد از پخت اولیه مشابه روش تهیه پاستا، در انواع سس پاستا غلتانده و سرو می‌شود.

    در روش تهیه نیوکی، معمولا از تخته‌های خط‌دار یا چنگال برای طرح انداختن روی آنها استفاده میشود تا سس بهتر روی نیوکی بنشیند.

    مواد لازم:

    • سیب‌زمینی ۴ عدد
    • زرده تخم‌مرغ ۲ عدد
    • نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
    • آرد گندم (ترجیحا آرد سمولینا) به مقدار لازم

    طرز تهیه نیوکی :

    برای پخت سیب‌زمینی‌ها، بهتر است سیب‌زمینی‌ها مستقیما با آب در تماس نباشند، مثلا در سبدی قرار بگیرند و روی بخار آب به روش بخار پز پخته شوند تا از مشکل ورود آب اضافی که موجب می‌شود خمیر نیوکی برای خمیر شدن بیش از حد آرد ببرد خلاص شد. گاها سیب‌زمینی ها در فویل پیچیده می‌شوند و در فر داغ با حرارت ۲۰۰ درجه طبخ می‌شوند تا نرم شوند.

    سیب‌زمینی‌های پخته و خنک شده را پوست بگیرید و رنده ریز کنید یا با گوشت کوب بکوبید تا یکدست شوند.

    زرده تخم‌مرغ و نمک را اضافه و خوب مخلوط کنید.

    آرد را به تدریج اضافه کنید، تا خمیر لطیفی که به دست نچسبد تهیه شود. خمیر را کمی ورز دهید تا کاملا یکدست شود سپس یک‌ساعت استراحت دهید و از خمیر قطعاتی یک اندازه جدا کنید و روی میز کار آردپاشی شده به صورت استوانه فرم دهید و با چاقویی تیز به صورت یک اندازه برش بزنید. تا حد ممکن نیوکی‌ها یک اندازه و کوچک تهیه شوند تا پخت بهتری داشته باشند.

    در صورت تمایل میتوانید هر قطعه از خمیر را روی چنگال یا چیزی مشابه‌ آن بغلتانید تا روی نیوکی‌ها طرح دار شود.

    برای پخت نیوکی، همانند پخت پاستا، قابلمه‌ای را با مقداری آب و نمک روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید. نیوکی‌های آماده شده را داخل آب در حال جوش بریزید. نیوکی‌های آماده شده، پس از تکمیل پخت، روی سطح آب شناور می‌شوند و می‌توانید با کفگیر یا الک دسته‌دار آنها را از روی سطح آب جمع کرده و درون سس پاستای مورد علاقه خود بریزید و چند دقیقه بعد سرو کنید.

    About The Author