• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    مسقطی به روش قنادی : طرز تهیه شیرینی در خانه

    مسقطی به روش قنادی

    اموزش درست کردن و طرز تهیه شیرینی مسقطی به روش قنادی در خانه:

    • نشاسته 100 گرم
    • آب 5 پیمانه
    • شکر 250 گرم
    • پودر هل 1/2 قاشق چایخوری
    • زعفران دم کرده 3 قاشق سوپخوری
    • گلاب 1/4 پیمانه
    • کره 50 گرم
    • خلال بادام یا پسته حدود 50 گرم
    • پودر نارگیل یا پسته برای تزیین

    دستور تهیه مسقطی به روش قنادی و اسان:

    نشاسته را با 5 پیمانه آب سرد مخلوط کنید و هم بزنید تا کاملا حل بشه، بعد از صافی رد کنید و توی قابلمه بریزید. برای اینکه مزه خام نشاسته از بین بره حتما روی شعله کم بزارید و دائم هم بزنید که ته نگیره، تنها فوت کوزه گریش همینه که حوصله داشته باشید، حدود 2 ساعت زمان میبره ولی نتیجه بسیار عالی میشه، قبل از گذاشتن قابلمه روی شعله گاز قالبهای سیلیکونی یا فلزی رو حتما با روغن مایع چرب کنید تا مسقطی نچسبه و کنار بزارید.

    با استفاده از کفگیر چوبی دائم مواد هم بزنید، اولش رنگ مواد سفیده بعد به مرور که میپزه و غلیظ میشه از سفیدیش کم میشه در این موقع باید شکر اضافه کنید و هم بزنید (بعد از حدود نیم ساعت )شکر که حل شد دوباره هم بزنید تا سفت بشه (حدود یک ساعت و نیم طول میکشه) حالا نوبت گلاب هست که بریزد. بعد زعفران و هل اضافه کنید، مواد کمی شل میشه پس دوباره هم بزنید تا غلظتش برگرده، وقتی مواد بصورت کش دار از قاشق جدا شد نوبت خلال بادام یا پسته و کره ست.

    دوباره هم بزنید و زمان بدید تا مواد کش دار و سفت بشه و در اصطلاح از ظرف جدا بشه، حالا باید سرعت عمل داشته باشید و قبل از سفت شدن مواد سریع قالبها رو پر کنید و کمی با قاشق فشار بدید که هوا بینش نمونه. قالبها رو توی یخچال به مدت 12 ساعت بزارید تا کاملا سفت بشه. بعد از سفت شدن مواد براحتی از قالب جدا میشه، حالا مسقطی رو توی پودر نارگیل یا پودر پسته قرار بدید و نوش جان کنید.

    برای ماندگاری بیشتر روی ظرف سلفون بکشید بعد درشو بزارید تا مدت طولانی دریخچال بمونه. برای زیبایی و تنوع میتونید بعد از آماده شدن مسقطی به چند قسمت تقسیم کنید به رنگهای متفاوت دربیارید…
    دستور از شیرین عزیز از گروه مطبخ

    مسقطی به روش قنادی

    About The Author