اموزش اشپزی و طرز تهیه فرنچ تست با روش اسان:
- تخم مرغ ۲ عدد
- شکر ۲ ق غ
- خامه ۵۰ گرم
- شیر یک چهارم پیمانه
- وانیل ۱ ق چ
- دارچین نصف ق چ
- نان تست ۶ عدد
- کره ۵۰ گرم
- عسل یا مارمالاد یا مربا یا نوتلا به میزان لازم
رسپی و طرز تهیه فرنچ تست:
تخم مرغ ها و شکر را با همزن دستی بزنید تا حجمش زیاد شود و کف کند سپس شیر و خامه و وانیل و دارچین را اضافه کنید. کره را در تابه ریخته و نان تست را در مخلوط مواد زده تا کاملا به مواد آغشته شود و دو طرف آنرا در کره سرخ میکنیم. کره در اثر حرارت زود میسوزه و باید سریع سرخ کنید یا نصف کره را در تابه ریخته و تعدادی را تفت دهید و دوباره مابقی کره را اضافه کنید و بقیه تست ها را تفت دهید یا از مخلوط کره و روغن مایع استفاده کنید که من خودم همین کار و انجام دادم. روی فرنچ تست هاتون عسل یا مارمالاد یا نوتلا بریزید و نوش جان کنید.
نکته :
_ فرنچ تست کم شیرین است و آنرا با عسل یا مربا یا مارمالاد یا نوتلا سرو میکنند اگر دوست دارید شیرین تر باشه میزان شکر رو بیشتر بزنید.
_ فرنچ تست باید گرم سرو شود
_ زیاد تست ها را در مواد نگذارید بمونه چون نون تست نرمه و زود بافت خودشو از دست میده.
_ میتونید نون تست را به صورت کامل یا برش داده شده استفاده کنید یا قالب بزنید و بعد استفاده کنید.
.
نوش جان