• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه فرنچ تست : آموزش درست کردن صبحانه خوشمزه و آسان

    طرز تهیه فرنچ تست

    اموزش اشپزی و طرز تهیه فرنچ تست با روش اسان:

    • تخم مرغ ۲ عدد
    • شکر ۲ ق غ
    • خامه ۵۰ گرم
    • شیر یک چهارم پیمانه
    • وانیل ۱ ق چ
    • دارچین نصف ق چ
    • نان تست ۶ عدد
    • کره ۵۰ گرم
    • عسل یا مارمالاد یا مربا یا نوتلا به میزان لازم

    رسپی و طرز تهیه فرنچ تست:

    تخم مرغ ها و شکر را با همزن دستی بزنید تا حجمش زیاد شود و کف کند سپس شیر و خامه و وانیل و دارچین را اضافه کنید. کره را در تابه ریخته و نان تست را در مخلوط مواد زده تا کاملا به مواد آغشته شود و دو طرف آنرا در کره سرخ میکنیم. کره در اثر حرارت زود میسوزه و باید سریع سرخ کنید یا نصف کره را در تابه ریخته و تعدادی را تفت دهید و دوباره مابقی کره را اضافه کنید و بقیه تست ها را تفت دهید یا از مخلوط کره و روغن مایع استفاده کنید که من خودم همین کار و انجام دادم. روی فرنچ تست هاتون عسل یا مارمالاد یا نوتلا بریزید و نوش جان کنید.


    نکته :
    _ فرنچ تست کم شیرین است و آنرا با عسل یا مربا یا مارمالاد یا نوتلا سرو میکنند اگر دوست دارید شیرین تر باشه میزان شکر رو بیشتر بزنید.
    _ فرنچ تست باید گرم سرو شود
    _ زیاد تست ها را در مواد نگذارید بمونه چون نون تست نرمه و زود بافت خودشو از دست میده.
    _ میتونید نون تست را به صورت کامل یا برش داده شده استفاده کنید یا قالب بزنید و بعد استفاده کنید.
    .

    نوش جان

    طرز تهیه فرنچ تست

    About The Author