• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه شیرینی برشی با کیک اضافه مونده : دستور پخت کیک کافی شاپی

    طرز تهیه شیرینی برشی

    طرز تهیه شیرینی برشی:

    خیلی وقتها پیش میاد که از کیک هامون اضافه میاد نمی‌دونیم چیکارشون کنیم؟ این یک روش عالیه برای درست کردن یک شیرینی آسان سه سوته از کیک‌های اضافی، خوشگل و خوشمزه. ببینید و لذت ببرید.

    مواد لازم :

    • یک مقدار کیک اضافه مونده
    • یک مشت فندق و یا گردو
    • 3 قاشق غذاخوری شکلات صبحانه (نوتلا و یا هر مارک دلخواه دیگر)
    • 1 قاشق غذاخوری کره
    • 2 قاشق غذاخوری کاکائو
    • 1 قاشق چایخوری قهوه
    • کمی شیر (زمان ورز دادن کم کم اضافه کنید تا مقدار کافی شود)
    • رویه شیرینی: 100 گرم شکلات به اضافه 2 قاشق غذاخوری روغن مایع که به روش بن ماری ذوب شده

    طرز تهیه شیرینی برشی :

    کیک را به وسیله دستان خود خرد کنید، کره را ذوب کنید و به همراه بقیه مواد اضافه کنید و همه را با هم ترکیب کنید.
    مواد شیرینی را کف یک قالب مستطیلی کیک که سلفون کشیده اید بریزید و با دست فشرده کنید. به مدت 3 تا 4 ساعت در یخچال بگذارید و سپس در ظرفی برگردانید و برش بزنید.


    برش ها را قبل از اینکه نرم شوند از یک سمت در شکلات ذوب شده فرو کنید. پس از اینکه شکلات کمی سفت شد روی شیرینی ها را با پودر پسته تزیین کنید. نوش جان

    طرز تهیه شیرینی برشی

    About The Author