• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه شپر دزپای ( پای چوپان ): آموزش آشپزی غذای انگلیسی

    طرز تهیه شپر دزپای

    اموزش اشپزی و طرز تهیه شپر دزپای با روش آسان:

    دوستای گلم امروز یه غذای خیلیییی خوشمزه داریم. حتما امتحان کنید که محشره. این غذا یه خوراک انگلیسیه به اسم شپردز پای به معنی پای چوپان، شپرد یعنی چوپان، حالا چرا پای چوپان، چون قدمت این غذا برمیگرده به زمانهای قدیم که سیب زمینی یه ماده غذایی ارزون و در دسترس برای قشر فقیر جامعه بود این غذا را با یک لایه از پوره سیب زمینی و گوشت چرخ کرده گوسفندی و سبزیجاتی مثل هویج و پیاز و سیر، تهیه میکردن و چون اون گوشتش را چوپانها از گوشت گوسفند ها شون استفاده میکردن به همین خاطر اسم این پای شده پای چوپان، امروزه کمی دستورها متنوع شده و از سبزیجات دیگه ای مثل ذرت و نخود فرنگی و قارچ استفاده میکنن که دستور اصلیش نداره ولی به دلخواه میشه ریخت و حالا دستوراین خوشمزه:

    مواد لازم:

    • گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم
    • پیاز درشت ۱ عدد
    • سیر یکی دو حبه
    • فلفل دلمه ای درشت ۱ عدد
    • هویج نگینی پخته شده ۲ عدد متوسط
    • نخود فرنگی پخته شده ۱ پیاله
    • قارچ به دلخواه ۲۰۰ گرم
    • نمک، فلفل، زردچوبه، اویشن به مقدار کافی
    • رب یک قاشق غذاخوری پر
    • سیب زمینی ابپز ۴ عدد بزرگ
    • کره ۳۰ تا ۵۰ گرم
    • شیر مقداری
    • پنیر پیتزا یا گودا به میزان لازم

    طرز تهیه شپر دزپای:

    خب اول پیاز رو نگینی خردکنید و همراه با سیر، داخل روغن تفت بدید در حد سبک و شیشه ای شدن، بعد گوشت رو اضافه کنید، گوشت رو با پیازخوب تفت بدید، فلفل دلمه ای و رب رو بریزید و خوب سرخ کنید تا رنگ رب باز شه، می تونید یکی دو تا گوجه رنده شده هم اضافه کنید. نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن زده و زیر گاز رو خاموش کنید، هویج و نخودفرنگی پخته شده و قارچ تفت داده روبه مخلوط اضافه و مخلوط کنید. کف ظرف موردنظرتون رو با کمی روغن یا کره چرب کنید، مواد گوشتی را کف ظرف فشرده کنید یک لایه قارچ ورقه ای نازک خام به دلخواه بچینید و پنیر پیتزا به مقدار کافی بریزید روش (البته دستور اصلی پنیر و قارچ خام نداره) حالا از پوره سیب زمینی گرد کرده و روی اون بچینید تا کامل روش پربشه،

    طرز تهیه پوره سیب زمینی هم به این صورته که: چهار تا سیب زمینی رو ابپز کرده و له کنید و تا داغه ۵۰ گرم کره بزنید بهش و کم کم شیر بریزید توش تا جایی که سیب زمینی داخل دست قشنگ گرد بشه، خیلی شیر نزنید که شل بشه ، در نهایت نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی بزنید بهش. حالا ظرفمون رو داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود سی دقیقه قرار میدیم، در آخرم میتونید گریل رو روشن کنید برای برشته شدن روش، می تونین از سس بشامل هم به دلخواه استفاده کنید.

    طرز تهیه شپر دزپای

    About The Author