دستور پخت و طرز تهیه بوفالو وینگز :
اموزش اشپزی و طرز تهیه بوفالو وینگز با روش اسان:
- بال مرغ یک کیلو
- آرد سفید ۴ قاشق غذاخوری
- سس باربیکیو ۳ قاشق غذاخوری
- سس تند دو قاشق غذاخوری
- عسل یک قاشق غذاخوری
- کره پنجاه کرم
- نمک، فلفل سیاه، فلفل چیلی، پودر پاپریکا، پودرسیر یا گرانول سیر، کنجد و روغن به میزان لازم
برای این خوشمزه جان من از یه کیلو ترکیب بال و کتف استفاده کردم شما میتونید فقط از بال استفاده کنید. اول حسابی بال ها رو شستم و کنار گذاشتم. آرد سفید رو با نمک و پاپریکا و پودر سیر و فلفل سیاه و قرمز خوب مخلوط کردم .. بال هامو داخل این مواد زدم.. داخل سینی فر کاغذ روغنی گذاشتم و روش توری فلزی فر رو قراردادم و بال ها رو چیدم روش (این کاربرای اینه که هم بال ها حسابی زیر و رو بپزن، هم اینکه موقع پخت بال ها روغن پس میده و بهتره کاغذ روغنی بذاریم که سینی خیلی کثیف نشه)
و گذاشتم داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه، اواسط پخت یه بار در آوردم و با فرچه یه کم روغن روش مالیدم. تو این فاصله توی یه قابلمه سس مخصوص رو درست کردم : پنجاه گرم کره رو ریختم آب شد، دو سه قاشق پر سس باربیکو با یه قاشق پر سس تند و یه قاشق سرپر عسل بهش اضافه کردم و مرتب هم زدم برای دو سه دقیقه تا به غلظت دلخواه رسید. بعد بال ها رو از فر درآوردم و با انبر گذاشتمشون داخل سس و گذاشتم رو حرارت ملایم و یه کم زیر و روشون کردم تا سس کامل به خوردشون رفت و غلیظ شد، کنجدم ریختم روشون و بعد سرو کردم. غذای خوشمزه ما اماده ست