• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کیک گل سرخ محمدی : طرز تهیه کیک با روش آسان در خانه

    کیک گل سرخ محمدی

    اموزش درست کردن و طرز تهیه کیک گل سرخ محمدی با روش اسان:

    مواد لازم برای 6 نفر:

    • تخم مرغ 3 عدد
    • شکر 1 پیمانه سرخالی
    • شیر ½ پیمانه
    • گلاب ¼ پیمانه
    • روغن مایع ¾ پیمانه
    • گل محمدی ¼ پیمانه
    • فندق خرد شده ½ پیمانه
    • آرد 2 و نیم پیمانه
    • نشاسته ذرت 1 ق چ
    • بکینگ پودر 1 ق س

    رسپی کیک گل سرخ محمدی:

    ابتدا تخم مرغ ها را به همراه شکر با همزن بزنید تا دانه های شکر حل شود، حدود 5 یا 6 دقیقه، سپس روغن مایع را اضافه کنید و گلاب و شیر را به ترتیب اضافه کرده و مخلوط کنید، آرد را به همراه نشاسته ذرت و بکینگ پودر 3 بار الک کنید و در دو الی سه مرحله به مایه کیک بیفزائید. در آخر فندق های خرد شده را به همراه گل بریزید و با قاشق آرام هم بزنید (من بادوم ریختم) کف قالب را کاغذ روغنی بیاندازید و مایع کیک را در قالب بریزید، در فر 170 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه

    نکته: اگر از پودر گل سرخ استفاده میکنید 2 قاشق غذا خورى، فوق العاده خوش بافت و خوش طعم .

    کیک گل سرخ محمدی

    About The Author