• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    مرغ زعفرانی با فر : دستور پخت مرغ با روش آسان و حرفه ای

    مرغ زعفرانی با فر

    دستور پخت مرغ زعفرانی با فر با روش اسان:

    بچه ها امروز براتون یه پیشنهاد دارم از نوع فوق خوشمزه س. یعنییی درست نکنید از دستتون رفته. یه مرغ زعفرونی لذیذ و دلچسب:

    طرز تهیه مرغ زعفرانی با فر:

    خب اول مرغهاتون رو که بهتره رون یا بال و کتف باشه رو با پوست با پیاز فراوون، زعفرون آب کرده، نمک، فلفل سیاه و قرمز و روغن زیتون مزه دار کنید. از چهار ساعت تا یه روز داخل یخچال بذارید، اگر هم فرصت نداشتید مهم نیست.

    سیب زمینی رو هم خیلی خوب با اسکاج بشورید و اگر پوستش نازک بود با پوست برش بدید چون طعمش با پوست خیلی خوشمزه تره، بعد ظرف مورد نظرتون رو کمی چرب کنید و یا مثل من کف سینی فر رو یه کاغذ روغنی نسوز بندازید و اول پیازها رو از مرغ جدا کنید و کف ظرف بچینید بعد مرغ ها و سیب زمینی ها رو روش بذارید. به مدت یه ساعت و نیم تا دو ساعت با دمای ۲۰۰ درجه داخل فر قرار بدید. دمای فرها با هم متفاوته پس مرتب چک کنید تازمانی که کامل مغز پخت و روش سوخاری شه.

    هر بیست دقیقه هم در بیارید بیرون و زیر و رو کنید. مراقب پیازها هم باشید که نسوزن. اگه طعم پیاز کاراملی رو دوست ندارید وسط های پخت که دیگه طعمش رو به مرغ داد میتونید پیازها رو جدا کنید از مرغ. کاملا پیازا کاراملی میشه و سیب زمینی و مرغم برشته و لذیذ. مرغ رو سعی کنید با پوست بذارید چون خیلی خوشمزه تر میشه میتونید اگه دوست ندارید موقع خوردن پوستش رو در بیارید در هر حال محششششررره. من خودم عاشق بال و کتف کبابی م ولی چون بساط کباب همیشه به راه نیست این ساده ترین راه برای رفع هوسه. البته به نظر من این خیلی از ورژن کبابی لذیذ تره. کافیه یه بار امتحان کنید مثل من عاشقش میشید و از طرفداران پرو پا قرص
    نوش جان

    مرغ زعفرانی با فر

    About The Author