دستور پخت و طرز تهیه پاستا اسفناج خانگی:
- برگ اسفناج ۲۰۰ گرم
- پاستا یک بسته
- سیر پنج حبه
- سینه مرغ یک عدد (مکعبی خرد شده)
- قارچ ۲۰۰ گرم
- خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
- شیر دو لیوان
- پنیر پارمزان دو قاشق غذاخوری پر
- روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
- آب لیمو یک قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه، فلفل چیلی به میزان لازم
- آرد گندم دو قاشق غذاخوری
- کره پنجاه گرم
اموزش اشپزی و طرز تهیه پاستا اسفناج با روش اسان:
اول از همه مرغ رو به صورت مکعبی خرد کنید. با آبلیمو و روغن زیتون و نمک و فلفل سیاه مرینیت کنید.( اگه چند ساعت بمونه بهتره ولی اگه تایم نداشتید مهم نیست.) حالا اونا رو داخل روغن زیتون با حرارت بالا تفت بدید.( هر طرف حدود سه چهار دقیقه) و وقتی پخت از ماهیتابه خارج کنید و کنار بذارید.
داخل یه ظرف دیگه سیرهای رنده شده رو بایه کم زردچوبه تفت بدید بعد قارچ رو اضافه کنید و اجازه بدید آب قارچ کشیده بشه و در آخر هم اسفناج رو بریزید داخلش و همه رو باهم تفت بدید و بعد خامه رو بهش اضافه کنید و با مواد مخلوطش کنید و زیر گاز رو خاموش کنید.
حالا پاستا رو که داخل آب جوش و نمک و روغن نرم شده آبکش میکنیم و اون رو به موادمون اضافه کرده و باهم مخلوط میکنیم.
بعد نوبت آماده کردن سس بشامل هست:
پنجاه کرم کره رو داخل ماهیتابه بریزید تا آب بشه بعد بهش دو قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید و پنج شش دقیقه با شعله متوسط تفت بدید درحدی که بوی خامی آرد گرفته بشه ولی تغییر رنگ نده. حالا شیر رو به آرومی بهش اضافه میکنیم تا کم کم گلوله های آرد باز بشه.( بهتره این مرحله از همزن دستی استفاده کنید) وقتی همه شیر رو اضافه کردیم و یه سس یکنواخت به دست اومد این سس رو داخل پاستا میریزیم و خوب مخلوط کرده و بعد سرو میکنیم . روش هم به دلخواه پنیر پامزان و فلفل چیلی میریزیم و نوش جان
نکات:
این رسپی برای یه پاستای اسفناج فوق لذیذ هست ولی من تو این عکس که میبینید از سس بشامل استفاده نکردم و به جای دویست گرم اسفناج از صد گرم اسفناج خرد شده استفاده کردم و گرنه با این رسپی پاستای شما باید رنگش سبز تر و همچین خیلی چرب و چیلی تر باشه، چون ورژن اصلیش خیلی لذیذتر هست من همون رسپی رو براتون نوشتم