دستور پخت و طرز تهیه حشو ماهی:
غذای خوشمزه ما سبزی پلو کنار حشو ماهیه که اصل این غذا برمیگرده به آبادان. حشو در واقع ترکیبی از سبزی های معطره که روی ماهی قرار داده میشه. به زبون محلی آبادانی بهش میگن حشو و با ماهی صبور که یه نوعی ماهی جنوبه آماده میشه. ولی خب ما که اینجا به اون ماهی دسترسی نداریم میتونیم با انواع ماهی های خوشمزه درستش کنیم
اموزش اشپزی و طرز تهیه حشو ماهی:
برای حشو ماهی، باید ماهی رو تمیز بشورید، خشک کنید و بعد از کمر بازش کنید و با نمک و یه قاشق سرکه مزه دارش کنید و بذارید کنار. بعد مواد حشو رو آماده میکنیم به این صورت که یه پیاز بزرگ رو میریزیم تو ماهیتابه به همراه زردچوبه و چهار حبه سیر له شده تفتش میدیم.( ۶۰۰ گرم گشنیز رو داخل یه ماهیتابه جدا خرد میکنیم و سرخ میکنیم. بعد بهش ۲۰۰ گرم شنبلیله اضافه میکنیم ولی خیلی دیگه سرخ نمیکنیم چون شنبلیله تلخ میشه.)
در مرحله بعد سبزی رو به مواد اضافه میکنیم. در آخر ۵۰۰ گرم تمبر هندی رو داخل یه لیوان آب حل میکنیم. بعد از صافی رد میکنیم و عصاره ش رو به مواد قبلی اضافه میکنیم. همراه با نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز(خیلیا بهش گوجه فرنگی هم میزنن ولی ما دوست نداریم) این تا اینجا شد حشو.
ماهی:
حالا نوبت ماهی مونه که خود جنوبیا کبابش میکنند و در زمان قدیم داخل تنور میپختند. ولی چون برای خیلیا امکان کبابی کردن نیست میتونید سینی فر رو چرب کنید و بذاریدش به مدت نیم ساعت طبقه وسط فر دمای ۱۸۰ درجه تا وقتی کاملا مغز پخت شه و بعد در بیاریدش بیرون. روی ماهی رو کاملا با حشو پر کنید و دوباره گریل فر رو روشن کنید و اجازه بدید یه ربع بمونه تا کاملا روش هم برشته شه.
اگه ماهی رو کباب کردید وقتی دو طرفش کاملا برشته شد بعد حشو رو بمالید روی ماهی و اجازه بدید یه کمی هم با حشو کبابی شه. من طبق ذائقه خانواده ماهی رو درسته سرخ کردم فقط چند تا شکاف روش ایجاد کردم و اجازه دادم تو روغن فراوون کاملا برشته شد. بعد موادش رو جدا موقع سرو ریختم دورش. حالا شما میتونید هر مدلی خواستید درست کنید. درهرحال تمام مزه ش به همون حشو هست که هر طور ماهی درست شه این مواد کنارش خوشمزه ش میکنه
سبزی پلو:
برای سبزی پلو هم بعد از اینکه برنج رو طبق معمول آبکش کردید سبزی پلویی خرد شده رو همراه با هفت تا هشت تا حبه سیر له شده لابلای برنج بریزید و روش روغن فراوون بدید. تهدیگ نون یا سیب زمینی برای سبزی پلو عالی میشه