کیک گل سرخ محمدی – آموزش درست کردن و طرز تهیه کیک با روش آسان در خانه

آموزش آشپزی کیک و شیرینی
کیک گل سرخ محمدی

اموزش درست کردن و طرز تهیه کیک گل سرخ محمدی با روش اسان:

مواد لازم برای 6 نفر:

  • تخم مرغ 3عدد
  • شکر 1 پیمانه سرخالی
  • شیر ½ پیمانه
  • گلاب ¼ پیمانه
  • روغن مایع ¾ پیمانه
  • گل محمدی ¼ پیمانه
  • فندق خرد شده ½ پیمانه
  • آرد 2 و نیم پیمانه
  • نشاسته ذرت 1 ق چ
  • بکینگ پودر 1 ق س

رسپی کیک گل سرخ محمدی:

ابتدا تخم مرغ ها را به همراه شکر با همزن بزنید تا دانه های شکر حل شود،حدود 5 یا 6 دقیقه،سپس روغن مایع را اضافه کنید و گلاب و شیر را به ترتیب اضافه کرده و مخلوط کنید ،آرد را به همراه نشاسته ذرت و بکینگ پودر 3بار الک کنید و در دو الی سه مرحله به مایه کیک بیفزائید.در آخر فندق های خرد شده را به همراه گل بریزید و با قاشق آرام هم بزنید(من بادوم ریختم)کف قالب را کاغذ روغنی بیاندازید و مایع کیک را در قالب بریزید، در فر 170 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه

نکته: اگر از پودر گل سرخ استفاده میکنید 2 قاشق غذا خورى،فوق العاده خوش بافت و خوش طعم .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image