• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کباب چنجه : دستور پخت غذای خوشمزه و سنتی ایرانی

    طرز تهیه کباب چنجه

    اموزش اشپزی و طرز تهیه کباب چنجه غذای سنتی ایرانی :

    مواد مورد نیاز :

    • – فیله گوسفندی ۸۰۰ گرم
    • – دنبه ۲۰۰ گرم
    • – لیمو ترش یک عدد
    • – پیاز دو عدد متوسط
    • – روغن زیتون چهار قاشق غذاخوری
    • – ماست چکیده دو قاشق غذاخوری
    • – نمک و فلفل به میزان کافی

    دستور پخت و طرز تهیه کباب چنجه :

    ابتدا فیله گوسفندی را به خوبی می شویید. سپس به صورت چنجه ای ( تقریبا نصف جوجه کباب ) خرد می کنید . داخل یک ظرف مناسب می ریزید. برای اینکه کباب چنجه به صورت یکدست بپزد حتما سعی کنید تا قطعات گوشت یک اندازه باشد.

    در ادامه روغن زیتون را به فیله ها اضافه می کنید . به خوبی ترکیب می کنید تا تمام قسمت های گوشت به روغن زیتون آغشته شود. در ادامه ماست چکیده را اضافه می کنید. سپس لیمو ترش را از وسط برش می زنید . آب آن را می گیرید.

    در ادامه آب لیمو ترش را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه حاوی گوشت اضافه می کنید. در آخرین مرحله مرینت پیازها را به صورت حلقه ای خرد می کنید . به کاسه اضافه می کنید. به خوبی مواد را با دست ترکیب می کنید.

    حالا روی کاسه را با سلفون می پوشانید . به مدت یک شب در یخچال قرار می دهید تا گوشت به خوبی طعم دار شود. یکی از مهم ترین دلایل خوشمزه شدن کباب چنجه این است که گوشت به مدت کافی در مواد طعم دار کننده قرار داشته باشد.

    پس از اینکه گوشت به خوبی طعم دار شد، آن را از کاسه مواد طعم دهنده خارج می کنید و به صورت مرتب و یکدست به سیخ می کشید. حالا منقل کباب زغال را آماده می کنید . حتما به این مورد توجه می کنید که تمام زغال ها به صورت یکدست روشن باشد.

    در این مرحله سیخ ها را روی منقل می چینید . کمی صبر می کنید تا خودشان را بگیرند. سپس آنها را به صورت مرتب می چرخانید تا گوشت به صورت یکدست کباب شود. اگر گوشت را به مدت کافی طعم دار کرده باشید خیلی سریع کباب می شود.

    در صورت تمایل می توانید مقداری زعفران دم کنید و با کره مخلوط کنید. سپس کباب های آماده شده را در سس کره قرار دهید تا نرمتر و لذیذتر شوند. در اخر کباب چنجه را با دورچین گوجه فرنگي  کبابی یا لیموترش پیاز، ریحون نعنا ، به همراه نان یا برنج زعفرانی سرو می کنید.

    طرز تهیه کباب چنجه

    About The Author